WORLD

Naomi Campbell este noul ambasador global al tinerilor

Naomi Campbell este noul ambasador global al tinerilor

Naomi Campbell este noul ambasador global al tinerilor, după ce s-a alăturat organizaţiei internaţionale pentru dezvoltare Queen’s Commonwealth Trust (QCT).

Organizaţia sprijină tinerii care încearcă să facă o schimbare în comunităţile din care provin la nivelul câtorva sectoare printre care sănătate, mediu şi educaţie, încă din 2018.

QCT își propune să ajute la consolidarea unei generații care face schimbări substanțiale și durabile pe tot globul, prin parteneriatele externe și prin conectarea rețelei de tineri antreprenori la diverse oportunități, cursuri de formare și programe de finanțare.

Din noua sa postură, Naomi Campbell va contribui la impulsionarea campaniei de strângere de fonduri a organizaţiei, precum şi la promovarea realizărilor tinerilor lideri.

Anunțul că supermodelul britanic va fi ambasadorul acestui program a fost făcut în ajunul Săptămânii Modei de la Londra, la un eveniment special găzduit de Hotelul Cafe Royal din Londra, unde Naomi Campbell a susținut un discurs de mulțumire, alături de Christopher Kelly, CEO al organizației de caritate internațională, QCT.

[email protected] Bogdan Coroamă este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Univerității Hyperion. Și-a început cariera în presă în anul ... vezi toate articolele