SHOWBIZ

Nicole Cherry a fost cerută în căsătorie. Cum arată inelul de logodnă

Nicole Cherry a fost cerută în căsătorie. Cum arată inelul de logodnă
25 oct. 2021 | 14:59

Nicole Cherry a fost cerută în căsătorie de partenerul ei. Cu scurt timp înainte de a deveni părinți, Florin Popa, iubitul lui Nicole Cherry, și-a luat inima în dinți și a cerut-o de soție pe artistă.

Nicole Cherry a fost cerută în căsătorie în urmă cu doar câteva ore, iar bucuria a fost împărtășită de artistă în mediul online. Inelul primit de artistă este spectaculos!

Cum arată inelul de logodnă primit de Nicole Cherry.

Nicole Cherry a fost cerută în căsătorie. Extrem de fericită de frumosul eveniment petrecut în viața ei, Nicole Cherry a postat în mediul online și o fotografie cu inelul primit. Nicole Cherry va deveni mamă pentru prima oară spre finalul acestui an.

„Pentru totdeauna”, a scris Nicole Cherry în dreptul imaginii postate pe Instagram, cu inelul de logodnă.

Într-o altă postare, Nicole Cherry le-a artătat prietenilor săi din mediul online că a primit și un imens buchet de trandafiri albi. Cu un zâmbet larg pe față, artista a declarat că este extrem de fericită pentru tot ce i se întâmplă.

„Asta e ultima, promise! Sunt fericită… nu m-am putut abtine. Multumesc pentru mesaje’, a mai scris Nicole Cherry pe rețeaua socială.

Nicole Cherry se pregătește pentru venirea pe lume a fiicei sale

În această vară, Nicole Cherry anunța că va deveni mama unei fetițe, dezvăluind ulterior că va primi numele Anastasia.  Pregătirile pentru venirea micuței sunt în toi, având în vedere că timpul trece cu repeziciune. Micuța e așteptată în familia lui Nicole Cherry la finalul toamnei, ori începutul lunii decembrie.

Nicole Cherry spune că nu este o persoană superstițioasă. Așa că până în acest moment, spune ea, a achiziționat absolut tot ce și-a dorit pentru micuța ei.

În plus, deja a hotărât unde și cu cine va dormi micuța Anastasia cel puțin în primul an de viață:

„Nu o să aibă o cameră specială o să doarmă cu noi în primii ani de viață. Probabil până ne vom muta și până vom considera că ar fi momentul să o mutăm. Momentan credem că cel mai bine ar fi să stea cu noi”, a povestit Nicole Cherry pentru MediaFlux.