NEWS

Noi probleme la Wizz Air, se anunță greve ale operatorilor la sol ai companiei. MAE avertizează românii care călătoresc

Noi probleme la Wizz Air se anunță greve ale operatorilor la sol ai companiei. MAE avertizează românii care călătoresc
Sursa foto: puterea.ro
30 aug. 2023 | 19:35

Noi probleme la Wizz Air, se anunță greve ale operatorilor la sol ai companiei.Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau intenţionează să călătorească în Regatul Unit al Marii Britanii că în zilele de 30 august, 6 şi 13 septembrie 2023, sunt planificate greve ale operatorilor la sol ai companiei WizzAir din aeroportul Luton/Londra.

”Persoanele care urmează să călătorească din/în aeroportul Luton în aceste intervale pot întâmpina perturbări ale serviciilor din aeroport şi întârzieri ale zborurilor. Ca urmare, recomandăm să ia legătura cu operatorii companiei de transport pentru a obţine informaţii în timp real”, transmite MAE.

Noi probleme la Wizz Air, se anunță greve. Vor fi întârzieri, sau chiar anulări de curse

Peste 220 de pasageri care ar fi trebuit sa zboare la începutul acestei săptămâni cu Wizz Air din Brasov spre Londra au ramas la Brasov.

Avionul cu care urma sa fie operat zborul acestora a aterizat la Bucuresti din motive operationale care tin exclusiv de compania aeriana, relateaza BoardingPass pe Facebook.

In perioada 28 august – 4 septembrie, toate zborurile Wizz Air din Bucuresti, Sibiu, Targu Mures si Brasov sunt complet rezervate, asadar pasagerii de la Brasov nu prea au alternative pentru a ajunge cu compania low-cost la destinatie.

Astfel, multi pasageri vor scoate din buzunarul propriu sute de euro pentru a ajunge la destinatie, deoarece compania aeriana i-a cam lasat sa-si rezolve pe cont propriu situatia cauzata de aceasta.

În plus, compania ungară low-cost Wizz Air a anunțat că anulează mai multe zboruri din toată reţeaua sa, inclusiv din România, începând cu luna septembrie.

Totuși, reprezentanţii companiei nu precizează câte curse vor fi afectate, care sunt rutele şi nici până când va dura măsura.