Noul cuplu al anului: Irina Tănase (ex Dragnea) și Regele medicamentelor, multimilionarul Roger El Akoury! EXCLUSIV PAPARAZZI | Foto/Video

spot_img

Primăvara scoate fetele la vânătoare, acestea profitând de căldura care le permite ținute care susțin această acțiune financiaro-amoroasă. Unul din cele mai surprinzătoare personaje a fost și a rămas Irina Tănase (30 ani), blonda lui Dragnea, care a apărut de nicăieri în urmă cu câțiva ani, dar de atunci a ținut prima pagină sub toate formele.

Prin relația cu Liviu Dragnea, fostul lider PSD, prin ținutele cuminți, potrivite pentru situațiile de partid, prin tinerețea ei, prin atitudine și ieșirea din tipare, Irina Tănase a reușit să fie aproape la fel de controversată ca fostul ei iubit.

Finalul anului trecut a venit cu o bombă mediatică, despărțirea Irinei Tănase de Liviu Dragnea, cuplul  care a supraviețuit oficial perioadei de pușcărie a politicianului, după care s-a destrămat. Motivele, dansul și patul au fost detaliate pe larg de Cancan.ro la acea vreme. Se pare că Irina, care făcea pe cumințica și părea gata pentru a fi doamna nevastă perfectă, n-a rezistat tentațiilor carnale în perioada în care iubitul ei era după gratii.

În aceeași tonalitate de fată cuminte o vedem și azi, în senzaționalele imagini paparazzi făcute în exclusivitate de echipa Mediaflux.ro, care a găsit-o pe Irina în compania multimilionarului Roger El Akoury (53 ani) cu o avere colosală și o poveste pe măsură, detaliată mai jos.

Până atunci însă, să ne delectăm puțin cu imaginile, că mai rar așa o combinație financiaro-amoroasă, cum ziceam.

Irina s-a pregătit ca la carte pentru întâlnire, dar a plecat dezamăgită

Irina s-a pregătit pentru întâlnire ca pentru rolul de „perfect wife”: rochiță cu fundiță, nici prea scurtă, nici prea lungă, balerini, căci se știe că milionarul este de o înălțime medie, coafată cuminte, în general o imagine nevinovată, cum o știm, pentru o ieșire la un prânz de lux în centrul Capitalei, cu un multimilionar (în euro).

Doar că Roger El Akoury, un bărbat trecut prin viață și care le-a văzut pe toate în cel mai propriu sens, este obișnuit să fie vânat de tot felul de femei și domnișoare, astfel încât nu se străduiește la fel de mult cum era obișnuită Irina cu fostul iubit, de exemplu.

La prânzul cel de taină, afaceristul s-a întâlnit și cu doi parteneri pentru o scurtă discuție, semn că relația lui cu Irina a început de ceva vreme și ea e cunoscută în cercul lui, dar cei doi bărbați nu au poposit prea mult la masă, lăsându-i pe amorezi singuri.

Irina și Roger El Akoury au terminat prânzul, au discutat de toate, se vede foarte clar în imaginile realizate în interiorul restaurantului faptul că Irina este extrem de încântată de întâlnire, își tot aranjează părul, este lipită de Roger, atingându-l pe picior cu gesturi tandre.

Fotografiile sunt mai mult decât grăitoare, la fel cum sunt și cele de la plecarea din restaurant, când, cel mai probabil, Irina se aștepta la altă finalizare a acestui prânz romantic.

Însă noul ei amorez și-a luat „la revedere” foarte repede, având alte treburi de rezolvat, văzându-se clar dezamăgirea pe fața blondei din poveste, care a plecat singură, cu fața căzută. Pentru ea este un upgrade din toate punctele de vedere, iar vânătoarea continuă, pentru că nu e așa ușor, să rezolvi totul din rochiță, mai ales cu un bărbat de asemenea calibru.

Multimilionarul libanez Roger El Akoury, zis și „Regele medicamentelor”, este fostul patron al  cunoscutului lanţ de farmacii Sensiblu şi cel mai important acţionar al colosului de farmaceutice A&D Pharma. În 2017, Roger El Akoury a făcut una din cele mai mari tranzacții de pe piața pharma, de 400 milioane de euro, conform Ziarul Financiar vânzând business-ul unui fond de investiții din Cehia care deține lanțul de farmacii Dr. Max, dar și casele de pariuri Fortuna. El este și co-proprietar al Cambridge School of Bucharest, pe lângă alte afaceri pe care le vom menționa în continuare.

Libanezul este unul din puținii milionari din România cu o prezență discretă, fără epatări demonstrative, fără mașini de show-off sau cuceriri de domnițe trofeu care trec galopant prin toate paturile milionarilor, dar cu uriașe investiții în artă.

În urmă cu 16 ani, Roger El Akoury s-a remarcat în presa mondenă prin relația pe care a avut-o cu Anna Lesko, dar la fel de discretă.

De atunci, însă, a intrat în vizorul presei și a mai fost văzut cu Alina Geambazi, fosta soție a nepotului preferat al lui Gigi Becali, Vasile Geambazi, dar și cu alte femei, fără însă a prelungi o relație mai mult de câteva întâlniri.

Sursa: gsp.ro
Sursa: gsp.ro

Rafinat în alegerile feminine, Roger El Akoury este un rafinat și într-ale artei, fiind unul dintre cei mai mari colecționari de tablouri din România.

Mai mult, acesta a preluat o clădire interbelică de pe Bulevardul Primăverii cu o poveste impresionantă, pentru a o transforma în Muzeul de Artă Recentă pe care l-a inaugurat în 2018.

Vechea clădire interbelică a fost demolată şi înlocuită de o construcţie impresionantă, finalizată în doar câțiva ani.

Regele medicamentelor a distrus, pentru a face acest muzeu, o clădire ridicată în perioada anilor 1930, care, confiscată de comuniști, i-a fost repartizată cunoscutei militante Ana Pauker, femeie din lume devenită vicepremier al unui stat, dar şi prima femeie care ocupa funcţia de ministru de Externe, o figură centrală a Partidului Comunist Român, fiind mai apoi exclusă din structurile de partid și renegată de regim. În timp, imobilul a fost ocupat de personalități ca Pavel Suian (diplomat în regimul Iliescu), Gabriela Vrânceanu Firea și fostul soț (decedat) Răsvan Firea, până la urmă casa fiind revendicată de Radu Florescu, tatăl lui Radu Florescu Jr. (Saatchi&Saatchi, un antreprenor puternic pe piaţa de publicitate), care a și vândut locația.

Revenind la Gabriela Firea, aceasta i-a și oferit lui Roger El Akoury „un veritabil colecționar de artă și promotor al artei românești în lume”, titlul de cetățean de onoare al Capitalei, după ce Consiliul General a probat o H.G. în acest sens, pentru că a fondat Muzeul de Artă Recentă din București.

Toate astea în ciuda faptului că multimilionarul Roger El Akoury a apărut într-o investigație Rise Project în care jurnaliștii arată că numele acestuia apare, alături de alte persoane, în scandalul Panama Papers, libanezul fiind unul din fondatorii, prin intermediul firmei de avocatură Mossack Fonseca, unei rețele de nouă firme offshore care i-a permis să ascundă sute de milioane de euro în afara țării. Tranzacțiile secrete de peste un sfert de miliard de euro au un statut fiscal incert.

Cine deține informații despre acest subiect este rugat sa ne scrie la [email protected] .


spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
Cele mai noi ștri
spot_img
spot_img

Citește și

Cele mai noi ștri
Știri din aceeași categorie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.