Oana Pellea, confirmată cu COVID: „Nu vreau să mă gândesc cum mi-ar fi fost fără vaccin”

Oana Pellea a anunțat pe rețelele de socializare că a fost testată pozitiv cu COVID-19. Actrița se pare că a știut că a intrat în contact cu o persoană infectată, întrucât în urmă cu câteva zile a decis să se izoleze. În urma acestei decizii Oana Pellea a renunțat și la piesele de teatru pe care le avea programate, pentru a-și putea proteja colegii.

„Astăzi am primit rezultatul PCR – POZITIV. Mi-aş fi pus în pericol colegii și pe cei cu care aş fi intrat în contact. Traversez o formă ușoară. Nu vreau să mă gândesc cum mi-ar fi fost fără vaccin!”, a scris Oana Pellea pe Facebook.

„Voi rămâne în izolarea impusă de lege. Aveți grijă de voi şi de cei de lângă voi! Sănătate tuturor! Nu dau sfaturi nimănui, dar mă felicit că m-am vaccinat”, a adăugat actriţa.

Oana Pellea a luat hotărârea în urmă cu o săptămână să se autoizoleze. Aceasta anunța tot pe pagina sa de Facebook că a intrat în contact cu o persoană pozitivă. Alături de anunț, aceasta își cerea scuze de la publicul în fața căruia trebuia să joace:

„Mi-am suspendat un spectacol. Am oprit repetițiile. Am anunțat teatrele. Presa a scris: «Oana Pellea, decizie incredibilă luată din cauza Covid-19. Actrița a făcut anunțul neașteptat». Nu era nimic incredibil. Nimic neașteptat! Era o decizie responsabilă! Reacția presei da… mi se pare incredibilă! E o decizie pentru care mă aplaud din tot sufletul!”, a mai transmis Oana Pellea.

Cele mai noi ștri
Cele mai noi ștri
Știri din aceeași categorie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.