PAPARAZZI

Oana Sîrbu oferă o lecție deschisă de relaxare și echilibru | IMAGINI PAPARAZZI

Oana Sîrbu oferă o lecție deschisă de relaxare și echilibru | IMAGINI PAPARAZZI

Oana Sîrbu are 54 de ani însă, și în cazul domniei sale, așa cum avem destul exemple în mondenul românesc, vârsta este doar o cifră din buletin. În acești peste 30 de ani de când este în atenția publicului, artista a reușit, cumva, să-și păstreze un echilibru sănătos care, iată, se traduce perfect în felul în care arată, dar și în cel în care se exprimă.

Zilele acestea, grație unei noi ședințe foto de timp paparazzi realizată de reporterii Mediaflux.ro, avem ocazia, din nou, să ne bucurăm de prezența diafană a domniei sale și să „furăm”, exemplul de așa Da, într-o realitate care este, cu siguranță, pentru toți plină de suișuri și coborâșuri.

Oana Sîrbu, relaxare și echilibru

Așadar, avem ocazia, iată, să participăm la o lecție deschisă de relaxare și echilibru, în care îndrumător este artista. Pentru că vremea i-a oferit un prilej prielnic să-și așeze gândurile și emoțiile sub razele soarelui, mai degrabă de primăvară, care a poposit zilele acestea peste București, Oana Sîrbu a decis să ia o pauză de la tot și s-a așezat pe o bancă în parc.

Cu privirea ascunsă în spatele ochelarilor de soare supradimensionați, artista privește relaxată către micuții care se joacă liberi în parc și, din când în când, plăcerea privitului îi desenează zâmbete calde pe chipu-i încă proaspăt. Petrece așa, în tihnă, minute bune, semn că este împăcată cu realitatea în care trăiește este o realitate.

Amintindu-ne, însă, de un interviu pe care artista l-a acordat în urmă cu mai multe luni, concluzionăm lesne faptul că această formă de meditație nu este singura care o ajută pe artistă să rămână în echilibru.

„Trebuie să avem grijă cum ne odihnim, cum ne răsfățăm, cum ne relaxăm. După o perioadă de tumult interior cu multe griji care au trecut și prin viața mea personală, am găsit relaxare în continuare în muzică. Ascult orice gen de muzică bună. Citesc, încă încerc să descopăr lucruri noi la mine și să le scot în evidență pe cele frumoase și să le rezolv pe cele mai puțin plăcute. Îmi pun bețișoare parfumate, ard lumânări, fac băi relaxante, fac un stretching în fiecare dimineață, am recurs la acest sport să-i zicem în ghilimele, pun o anumită muzică care mă relaxează și fac așa 20 de minute în fiecare zi.”, povestea artista.