Omul lui Teo Trandafir, desfășurare incredibilă de forțe pentru vedeta Kanal D, după ce a savurat două beri | VIDEO PAPARAZZI

spot_img

Omul lui Teo Trandafir, altul decât cel cu care apare de regulă vedeta Kanal D, a avut o zi extrem de complicată, cu multe diligențe și rare momente de relaxare. Cel mai probabil vedeta Kanal D i-a trasat o sumedenie de sarcini domestice, altfel nu avem cum să explicăm desfășurarea incredibilă de forțe pe care le-a avut de organizat până să ajungă la punctul final al ordinii de zi.

Le luăm pe rând…

În prima zi de august, toridă așa cum „ne-au obișnuit” toate până acum, le-a făcut cunoștință fotoreporterilor mediaflux.ro cu domnul care se asigură, se pare, de buna organizare domestică a doamnei Teo, vedetă Kanal D care în această perioadă se bucură de o binemeritată vacanță decisă brusc, puțin înainte de încheierea sezonului, de mai marii șefi ai televiziunii cu care are contract. Departe de imaginea lui Dom’ Profesor, personajul care îi este acum alături vedetei TV aduce, mai degrabă, cu imaginea vamaiotului de altă dată, un om liber în gândire și… vom vedea mai târziu că și în purtare.

VĂ RECOMANDĂM ȘI: Teo Trandafir a avut o perioadă în care a fost extrem de săracă. Vedeta Kanal D a vorbit despre această perioadă

Începutul acestei zile îl găsește pe domnul în cauză în parcarea unui magazin care comercializează materiale de construcții de unde iese grăbit și mulțumit că a găsit cele ordonate de „Șefa”. De aici, la volan mașinii deținute de Teo Trandafir, omul pornește mai departe către un centru comercial de unde avea să cumpere câteva produse alimentare și unde îsi va face refill-ul corect în scop de hidratare.

Paparazzi mediaflux.ro l-au fotografiat în momentul în care a parcat mașina, fix în fața centrului comercial din zona Pipera de unde, în primă fază, aduce la mașină o pungă pe care o lasă organizat în portbagaj. Lucrurile nu erau rezolvate, aici, dar de ce atâta grabă. Înainte să continue cumpărăturile, omul nostru se acomodează liniștit la terasă și consumă rapid un pahar de bere la draft. Căldura de afară cere o porție corectă de hidratare.

După acest moment de respiro, bărbatul intră în centrul comercial de unde, câteva minute mai târziu, iese cu o pungă mare de cumpărături pe care, de asemenea, le pune în portbagaj și, înainte de plecare, repetă mișcarea de mai devreme. Bere la draft, câteva țigări, hidratare, relaxare… Gata, perfect pentru drum.

Abia după acest șir lung de evenimente, omul nostru ocupat ajunge în dreptul unui imobil de unde relaxată iese Teo Trandafir care, înainte să se urce pe locul din spate al mașinii, ia seama celor achiziționate de domnul delegat să facă asta.

Împreună, cei doi pleacă mai departe, cel mai probabil spre casa vedetei unde aveau să se bucure separat sau… împreună de merindele cumpărate de bărbat între două reprize corecte de hidratare.


spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
Cele mai noi ștri
spot_img
spot_img

Citește și

Cele mai noi ștri
Știri din aceeași categorie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.