PAPARAZZI

PAPARAZZI EXCLUSIV! Cel mai NOU CUPLU din SHOWBIZ: Alexandra Dinu & Dinu Pescariu care a renunțat la verighetă

PAPARAZZI EXCLUSIV Cel mai NOU CUPLU din SHOWBIZ Alexandra Dinu  Dinu Pescariu care a renunțat la verighetă

Iată ce surprize, surprize livrează la început de an controversatul personaj Dinu Pescariu. Vizibil împlinit, personal, financiar și ponderal, Dinu Pescariu se laudă cu cel puțin două realizări de senzație în acest început de 2022. În cazul lui, iată, numerologia a avut dreptate.

Dinu Pescariu, așadar, sare la fileu cu un amor proaspăt în showbiz. Amor care o să șocheze, fără doar și poate. Fostul tenismen și actual controversat om de afaceri ține aproape, se pare, de fosta soție a lui Mutu, Alexandra Dinu.

Din informațiile noastre, Pescariu s-a despărțit de doamna lui, Letiția. Femeia i-a fost soție timp de aproape 15 ani și i-a dăruit trei moștenitori.

În imaginile pe care Mediaflux.ro vi le prezintă în exclusivitate, se vede și că Pescariu a renunțat la verighetă. Practic, nu o mai poartă. Acum… speculații vizavi de momentul în care s-a întâmplat separarea și cel în care a intervenit „combinarea” nu vom înainta, pentru că nu se face 🙂 .

Dinu Pescariu galant și cu portofel de milionar alături de Alexandra Dinu

Alexandra Dinu și Dinu Pescariu
Alexandra Dinu și Dinu Pescariu

Paparazzi Mediaflux.ro l-au fotografiat zilele trecute pe Dinu Pescariu, în zona Floreasca, când parca lângă un celebru restaurant.

Alexandra Dinu și Dinu Pescariu
Alexandra Dinu și Dinu Pescariu ies de la restaurant

Bărbatul era însoțit de o femeie îmbrăcată elegant, cu părul lung și blond pe care, fostul tenismen, galant, o ajută să-și pună haina înainte să coboare din mașina lui de lux. După doar câteva clipe, fără alte gesturi tandre, cei doi părăsesc automobilul.

Stupoare… Cine este ea? Nu soția, nu fosta soție ci… exact, da, Alexandra Dinu. Alexandra, care, în ultima vreme, a făcut tot posibilul să păstreze discreția, dar iată că am și aflat de ce.

După participarea, în sezonul trecut, în juriul „Românii au talent”, blonda parcă se evaporase din peisajul media. Motivat, se pare. Din imaginile noastre pe care vi le prezentăm în exclusivitate, cei doi par extrem de familiari unul cu celălalt. În filmări se vede clar un schimb de replici pe care cei doi le au înainte să coboare din mașină și nu, nu pare, nicidecum, o situație care să țină de vreun business.

Alexandra Dinu, istoric amoros tumultuos

Alexandra Dinu are, la rândul ei, un istoric amoros tumultuos, care începe de la divorțul de Adi Mutu și mutarea ei în Italia. Acolo, în 2005, a început o relație cu un cunoscut bancher italian, Carlo Cancellieri. Cu acesta urma să se și căsătorească, dacă nu intervenea glorioasa despărțire.

Țintind din ce în ce mai sus, Alexandra s-a îndrăgostit mai apoi de Andrea Rizzoli Jr., fiul cunoscutei actrițe Eleonora Georgi și producător de filme, printre altele. El a și ajutat-o în cariera ei din Italia, mai ales că iubitul era și moștenitorul unui imperiu media în Italia. Deține, printre altele, “Gazzetta dello Sport”, “Corriere della Sera”, revistele “Novella”, “Oggi” și ziare spaniole. Dar, după patru ani de relație și bun PR, s-au despărțit.

A urmat tot cineva din lumea filmului, respectiv Jeffrey Greenstein, actor și producător la Hollywood. Cu el, Alexandra a avut o relație mai lungă, de aproape 6 ani, dar fără succes într-ale filmului. Despărțiți în 2020, Alexandra decide să se întoarcă în România, unde i s-a dat șansa de a fi pe sticlă la Pro TV, ca jurat în show-ul Românii au talent.

Frumoasa blondă nu a stat prea mult singură pe meleagurile mioritice, zvonindu-se o relație cu fostul soț al Ralucăi Sandu, omul de afaceri Ziv Tetelman, care însă nu a fost confirmată.

Alexandra Dinu și Dinu Pescariu, prânz la resturant de fițe

De multe ori, însă, imaginile spun mai mult decât orice confirmare, așa că, revenind la fotografiile noastre, vedem că Alexandra și Dinu Pescariu pășesc cu încredere înspre prânzul pe care, probabil, că l-au rezervat la restaurantul de fițe în fața căruia au parcat.

Sunt foarte apropiați, el este extrem de atent la ce spune ea, care poartă și mască și pentru a nu fi recunoscută prea ușor.

Felul în care arată portofelul fostului tenismen demonstrează clar că-și permite să îi ofere multe Alexandrei.

Alexandra Dinu și Dinu Pescariu

Nici nu ne îndoiam, dar acum avem și imaginea evidentă a portmoneului doldora plimbat ostentativ în mână. Să nu uităm că au trecut doar câteva luni de când Dinu Pescariu s-a liniștit din punct de vedere… legal.

Dinu Pescariu, achitat în Dosarul Microsoft 3

Dinu Pescariu a scăpat basma curată, la finalul anului trecut, din dosarul Microsoft 3 în care a fost judecat alături de fostul ministru al Comunicațiilor, Gabriel Sandu, Claudiu Florică și Călin Tatomir.

Pe 27 septembrie 2017, fostul ministru al Comunicaţiilor Gabriel Sandu, fostul jucător de tenis Dinu Pescariu, omul de afaceri Claudiu Florică şi Călin Tatomir, fost director general al Microsoft România SRL, erau trimişi în judecată de procurorii anticorupţie în dosarul „Microsoft 3”, informează ziare.com.

Potrivit DNA, în condiţiile în care în luna aprilie 2009 expira contractul comercial privind închirierea de licenţe Microsoft, Gabriel Sandu, cu încălcarea dispoziţiilor legale şi la instigarea lui Claudiu Florică şi a lui Dinu Pescariu, ar fi depus diligenţele necesare pentru încheierea unui nou contract. Anchetatorii spuneau, la momentul acela, că acest lucru se putea realiza exclusiv prin organizarea unei licitaţii publice în condiţiile OUG 34/2006.

Achitați anul trecut în noiembrie

„În acest context, inculpaţii Dinu Mihail Pescariu şi Claudiu Ionuţ Florică, în calitate de reprezentanţi în fapt/drept ai societăţii D.Con.Net AG, pentru a fi favorizaţi în câştigarea licitaţiei publice, prin intermediul unui om de afaceri, au luat legătura cu ministrul de la acea vreme, Gabriel Sandu, căruia i-au şi plătit în acest scop suma de 2.196.035 euro (pentru aceste fapte, prin Sentinţa nr. 258/24.03.2016 pronunţată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Secţia penală, în dosarul nr. 1191/1/2015, au fost condamnaţi Dorin Cocoş şi Gabriel Sandu pentru trafic de influenţă)”, spune DNA.

În noiembrie 2021, judecătorii Înaltei Curți de Casație și Justiție decideau achitarea celor celor patru în procesul în care erau acuzați de abuz în serviciu și spălare de bani.

Achitat, Dinu Pescariu are chef de viață și de o nouă relație

În fața acestei noi iubiri cu Alexandra Dinu, ne întrebăm, oare, cum a încheiat-o pe cea veche, cu Letiția Pescariu? Letiția, care în cei 15 ani de căsnicie i-a fost alături și i-a dăruit cei 3 moștenitori.

Sursa foto: Libertatea.ro

Până mai ieri, cei doi soți Pescariu formau unul dintre cele mai elegante cupluri din showbiz-ul românesc. Un cuplu care, însă, a preferat să se mențină în umbra discreției întotdeauna. Astăzi, Dinu nu mai poartă verighetă și își petrece timpul cu Alexandra Dinu.

„Mie nu mi-a plăcut niciodată să fiu în centrul atenţiei. Pe vremea când jucam tenis, nu prea am avut de ales. Dar ulterior am preferat discreţia. Soţia mea a înţeles destul de repede cum sunt eu şi mi-a respectat alegerea, deşi ea a lucrat mai mult sub lumina reflectoarelor”, povestea, la un moment dat, Dinu Pescariu.

 

Cine deține informații despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected]

 

Ileana Voicu Ghinea este absolventă a Facultății de Jurnalism, din cadrul Univerității Media. A debutat în presă în anul 2004, în echipa Revistei Apropo, a lucrat și pentru Revista Pro TV Magazin, ... vezi toate articolele
Parteneri