SHOWBIZ

Patrizia Paglieri, o viață grea parcursă cu zâmbetul pe buze. Care este povestea italiencei de la Asia Express?

Patrizia Paglieri o viață grea parcursă cu zâmbetul pe buze. Care este povestea italiencei de la Asia Express

Patrizia Paglieri este un personaj interesant și, pe alocuri, misterios. Puține sunt lucrurile pe care le știm despre ea, în afară de cele pe care le lasă ea la vedere. Până să facă echipă cu fiul ei, Francesco, în competiția Asia Express, despre brunetă știam că are origini italiene și că este pasionată de gastronomie.

Și, când spunem pasionată, nu ne referim la faptul că-i place să gătească, ne referim la faptul că a făcut din gastronimie o meserie, ea reușind să fie una dintre cele mai apreciate femei chef de la noi.

Patrizia Paglieri i-a spus fiului ei că tatăl lui e mort

De rușine, din lipsă de curaj, din cine știe motive, bruneta a ales să-i ascundă lui Francesco adevărul despre tatăl lui. Până la 14 ani, moștenitorul Paglieri a știut că este orfan de tată. Povestea de dragoste dintre Patrizia și bărbatul care i l-a dăruit pe Francesco s-a terminat atunci când băiatul abia împlinise 1 an.

„Tatăl lui Francesco nu l-a căutat niciodată. Singura dată în care l-a văzut a fost pe aeroport, băiatul avea deja şapte ani. Tatăl lui a trecut pe lângă noi şi s-a făcut că nu îl vede. Eu i-am spus iniţial că tatăl lui e mort. M-am gândit că aşa ar fi mai bine, decât să mă întrebe întruna despre el, iar eu să nu am răspunsuri. Nu-i puteam spune adevărul, fiindcă simţeam că adevărul divorţului era unul ruşinos, şi atunci l-am lăsat cu ideea că e mort, până la 14 ani, când am sperat că va înţelege şi i-am explicat.”, a povestit vedeta Asia Express.

Dispariția mamei ei a zdruncinat-o în cel mai cumplit mod

De anul 2019, Chef Patrizia își dorește să-și amintească puțin, spre deloc. Acesta este anul în care a pierdut-o pe cea mai importantă persoană din viața ei, mama ei.
Femeia , bolnavă de cancer, a fost „învinsă” până la urmă de cumplita maladie.

“Era bolnavă de cancer. Încerc să trec peste asta, am un copil de crescut. Sunt o fire pozitivă şi fac tot posibilul să mă uit înainte!”, povestea bruneta. “Mama îmi zicea să nu am încredere în toată lumea. În adolescenţă, în Italia, o ajutam la restaurant, aşa îmi câştigam banii de pantofi. După m-am căsătorit şi lucrurile s-au schimbat. La un moment dat, tata a venit să deschidă un casino în România. Am divorţat şi m-am mutat cu ei aici.”, conchide ea.

De ce se îmbracă întotdeauna în negru?

Această nonculoare, negrul, a devenit aproape marcă înregistrată pentru vedeta Antena 1, și mulți au fost cei care s-au întrebat oare de ce preferă să poarte negru. Cumea, răspunsul este mai puțin dramatic decât ne-am fi așteptat:

„Din cauza kilogramelor în plus pe care le-am avut în trecut!”. Deși pare greu de crezut, doamna Paglieri s-a luptat ani buni cu surplusul ponderal, iar acest lucru i-a colorat garderoba all black. Astăzi, în ciuda faptului că problemele cu silueta au dispărut, bruneta continuă să mizeze pe aceeași nonculoare pentru că și-a dat seama că-i place cu adevărat.

Cum a scăpat de kilogramele în plus:

„Multă mișcare, fără pâine, alcool, grăsimi, iar ultima masa nu mai târziu de ora 18.00. Ba chiar am liber la 100 grame de ciocolată, și chiar 4-5 cafele zilnic. Mă simt bine așa, cu noile reguli însă nu asta este motivul pentru care mă îmbrac mereu în negru deși nuanța, mereu la modă, ascunde dimensiunile.”, a explicat vedeta Asia Express.

Ileana Voicu Ghinea este absolventă a Facultății de Jurnalism, din cadrul Univerității Media. A debutat în presă în anul 2004, în echipa Revistei Apropo, a lucrat și pentru Revista Pro TV Magazin, ... vezi toate articolele
Parteneri
Cine sunt românii ale căror pensii vor crește și cu 90%, de la 1 septembrie. Baciu: „Majorările vor fi spectaculoase”
Cine sunt românii ale căror pensii vor crește și cu 90%, de la 1 septembrie....
Localitățile din România care au fost șterse de pe hartă. Aveau nume bizare și stârneau amuzamentul tuturor. Ce s-a întâmplat cu oamenii care locuiau acolo
Localitățile din România care au fost șterse de pe hartă. Aveau nume bizare și stârneau...
Ce a provocat
Ce a provocat "cea mai mare pană IT din istorie" şi cât va dura repararea...
Zodiac chinezesc pentru duminică, 21 iulie 2024. Vești bune pentru Maimuță
Zodiac chinezesc pentru duminică, 21 iulie 2024. Vești bune pentru Maimuță
Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur, anunţ după aproape 20 de ani de căsnicie: Şterge poza!
Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur, anunţ după aproape 20 de ani de căsnicie: Şterge poza!
Construcția fenomen din România pe care Ceaușescu a făcut-o cu gândul la invazia rușilor. Spionajul american a fost în alertă tot timpul
Construcția fenomen din România pe care Ceaușescu a făcut-o cu gândul la invazia rușilor. Spionajul...
Criză la nivel global provocată de o eroare de funcţionare a mii de sisteme Microsoft. Bănci, posturi TV, companii aeriene cad unele după altele şi au operaţiunile blocate. Cine este responsabil
Criză la nivel global provocată de o eroare de funcţionare a mii de sisteme Microsoft....
„Sunt unele luni în care nu îmi permit să am o relaţie. Şi nu câştig puţin”
„Sunt unele luni în care nu îmi permit să am o relaţie. Şi nu câştig...
Cele mai norocoase zodii în toamna 2024. Vor avea parte de mulți bani și iubire adevărată
Cele mai norocoase zodii în toamna 2024. Vor avea parte de mulți bani și iubire...
Vladimir Putin a ordonat retragerea. Umilință pentru Rusia: A însemnat o batjocură
Vladimir Putin a ordonat retragerea. Umilință pentru Rusia: A însemnat o batjocură
Bătaie între Harry și William. Până unde s-a ajuns
Bătaie între Harry și William. Până unde s-a ajuns
Avertismentul comandantului suprem al forţelor NATO din Europa: Chiar şi după războiul din Ucraina, Europa şi SUA vor avea probleme cu Rusia
Avertismentul comandantului suprem al forţelor NATO din Europa: Chiar şi după războiul din Ucraina, Europa...
Alexandru Rafila a dat lovitura. Averea ministrului Sănătăţii a explodat după ce companiile unde avea sute de mii de lei investiţi au făcut spectacol pe bursă
Alexandru Rafila a dat lovitura. Averea ministrului Sănătăţii a explodat după ce companiile unde avea...
ANAF scoate tunurile grele şi face controalele masive, după ce luna trecută a realizat aproape 6.000 de verificări. Cine sunt cei vizaţi de aceste controale?
ANAF scoate tunurile grele şi face controalele masive, după ce luna trecută a realizat aproape...
Cum scapi de cel mai urât miros. Soluția este ieftină și o ai în bucătărie
Cum scapi de cel mai urât miros. Soluția este ieftină și o ai în bucătărie
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Ce a apărut pe contul de Instagram al Elenei, la câteva zile după nunta cu Ianis Hagi. Fanii au reacționat imediat. ”Atât de puri”
Ce a apărut pe contul de Instagram al Elenei, la câteva zile după nunta cu...