Paul McCartney îl acuză pe John Lennon pentru destrămarea trupei The Beatles

Paul McCartney îl acuză pe John Lennon pentru destrămarea trupei The Beatles.

Paul McCartney a susținut că „a vrut să continue” să cânte cu The Beatles când trupa s-a despărțit în 1970.

Cântărețul-compozitor, care a fost adesea creditat că ar fi fost vinovat de destrămarea formației, a declarat într-un nou interviu că John Lennon a „instigat” divizarea.

Speculațiile despre ceea ce a provocat dispariția celui mai faimos grup pop din lume au variat de la diferențe artistice și dispute juridice, până la căsătoria lui Lennon cu artistul Yoko Ono.

Într-un viitor episod din „This Cultural Life” al BBC Radio 4, McCartney, în vârstă de 79 de ani, discută despre ceea ce el a numit cea mai dificilă perioadă a vieții sale. În acesta, Paul McCartney îl acuză pe John Lennon pentru destrămarea trupei The Beatles.

„Nu am instigat divizarea. Cel care a făcut-o a fost Johnny al nostru”, a spus el. „Aceasta a fost trupa mea, aceasta a fost meseria mea, aceasta a fost viața mea, așa că am vrut să continue.”

Paul McCartney spune că a fost dat afară din trupă de John Lennon

Când Paul McCartney a fost întrebat despre decizia sa de a începe o carieră solo, acesta i-a spus intervievatorului să „se oprească” înainte de a-și expune explicația despre ceea ce s-a întâmplat.

„Oh, nu, nu, nu, John a intrat în cameră într-o zi și a spus că plec din Beatles”, a spus McCartney. „El a continuat zicând că „Este destul de palpitant, este mai degrabă ca un divorț”.

McCartney a spus că trupa ar fi continuat dacă Lennon nu s-ar fi îndepărtat de ei.

„Am crezut că facem niște lucruri destul de bune – Abbey Road, Let It Be, nu e rău”, a spus el

McCartney susține că după ce Lennon a anunțat că vrea să plece, ceilalți membri ai grupului au fost sfătuiți de noul lor manager, Allen Klein, să păstreze secretul dezmembrării lor iminente.

„Așa că pentru câteva luni a trebuit să ne prefacem”, a spus McCartney. „A fost ciudat pentru că știam cu toții că este sfârșitul Beatles, însă nu puteam să plecăm dintr-o dată”.

Cele mai noi ștri
Cele mai noi ștri
Știri din aceeași categorie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.