LIFESTYLE

Povestea cântăreței Patricia Kaas. A iubit, dar nu a fost ocolită de anumite dezamăgiri

Povestea cântăreței Patricia Kaas. A iubit dar nu a fost ocolită de anumite dezamăgiri
www.img.observatornews.ro

Povestea cântăreței Patricia Kaas merită aflată de fiecare dintre noi. A iubit, însă nu a fost ocolită de anumite dezamăgiri ale vieții.

Din orice poveste de viață avem câte ceva de învățat, cu siguranță. Patricia Kaas este o faimoasă cântăreață din Franța. Melodiile sale au încântat milioane de oameni din toate colțurile lumii. Ea s-a născut pe data de 5 decembrie 1966, într-o comună din nord-estul Franței, chiar la graniță cu Germania. A avut 5 frați și o soră.

Povestea cântăreței Patricia Kaas

Cea care i-a remarcat talentul, cel de a cânta, a fost chiar mama sa. A încurajat-o foarte mult, așa că nu a durat foarte mult până i s-a îndeplinit dorința. La doar 8 ani cânta la mici evenimente ale familiei, cum ar fi nunta fratelui său. A câștigat primul loc la un concurs de muzică pop, iar la 13 ani, Egon, fratele ei, i-a facilitat primul contract cu un club din zonă. După trei ani a încheiat și un contract de modelling.

Un producător celebru i-ar fi spus că nu va semna cu ea, întrucât nu are nevoie de a doua Mireille Mathieu. A fost una dintre marile dezamăgiri ale sale. Cum după ploaie, iese soarele, un alt producător a remarcat-o pe când avea 19 ani și a prezentat-o textierului Fracois Bernheim. A fost impresionat de calitățile Patriciei și a dorit să finanțeze muzica acesteia. S-a scris un cântec, dar din păcate nu a avut atât de mult succes.

Cu toate acestea, a adus-o în atenția altui textier, Didier Barbelivien. Scrisese o melodie și a crezut cu tărie că Patricia este potrivită pentru a-l interpreta. Ei bine, iată că a devneit primul hit al ei. Așa a luat un mare având în carieră.

În anul 1989, mama Patriciei, cea care a susținut-o atât de mult, a fost diagnosticată cu cancer și a murit la scurt timp. Celebra cântăreață a suferit foarte mult. După un an a plecat și la primul său turneu mondial. A avut 196 de concerte în 12 țări.

În anul 2001 a cochetat și cu actoria. A debutat în cinematografie, alături de Jeremy Irons, în And now…Ladies and Gentlemen. Nu a fost tocmai un real succes, iar oamenii nu au apreciat atât de mult prestația ei. În 2008, albumul Kabaret s-a vândut în 47 de țări, în peste 16 milioane de exemplare.

Viața personală a Patriciei Kaas

Dacă vorbim despre viața personală, am putea spune că a fost urmată de mai multe dezamăgiri. În urmă cu mai mulți ani, a mărturisit într-un interviu că a avut de ales între carieră și iubire, dar a ales prima variantă.

O relație frumoasă a avut-o cu Chill Prieur, cu care a stat 4 ani. Mai mult decât atât, a rămas bună prietenă cu el și după ce s-au despărțit. Ulterior, a fost cu belgianul Philippe Bergman, care a încercat să obțină o pensie alimentară din parte cântăreței. A dezgustat-o foarte mult acest lucru pe cântăreață. Este o persoană destul de discretă în ceea ce ține viața ei.

A făcut mai multe întreruperi de sarcină la viața ei, iar când și-a dorit să devină cu adevărat mamă, a aflat că nu mai poate avea copii. Nu înțelegea de ce se întâmplă una ca asta, pentru că este o persoană sănătoasă, nu bea, nu fumează. A suferit mult din această cauză.

Cristiana Cernega este jurnalist și adoră ceea ce face. Ambițioasă din fire, a reușit mereu ce și-a propus. Este absolventă a Facultății de Geografie, specializarea Geografia Turismului, din cadrul ... vezi toate articolele
Parteneri
Toți șoferii trebuie să știe! Cine plătește amenda de viteză în situația în care mașina este împrumutată
Toți șoferii trebuie să știe! Cine plătește amenda de viteză în situația în care mașina...
Scurgere de informaţii. Germania investighează o înregistrare în care oficiali germani discută despre o posibilă livrare de rachete Taurus către Ucraina
Scurgere de informaţii. Germania investighează o înregistrare în care oficiali germani discută despre o posibilă...
Obiceiul care s-ar putea să vă schimbe bugetul lunar: Cum puteţi să primiţi bani pe ce aruncaţi la gunoi în fiecare zi.
Obiceiul care s-ar putea să vă schimbe bugetul lunar: Cum puteţi să primiţi bani pe...
Chiar dacă în ultimul timp a anunţat concedieri masive, Google a şocat industria oferind unui angajat o mărire salarială de 300%. Ce a făcut acesta pentru a obţine această recompensă
Chiar dacă în ultimul timp a anunţat concedieri masive, Google a şocat industria oferind unui...
Bomba MOMENTULUI! Halep, PRINSĂ cu un tenismen celebru. El are IUBITĂ super cunoscută la noi
Bomba MOMENTULUI! Halep, PRINSĂ cu un tenismen celebru. El are IUBITĂ super cunoscută la noi
OANA ROMAN a luat decizia! Se întâmplă la scurt timp DUPĂ DECESUL Mioarei Roman
OANA ROMAN a luat decizia! Se întâmplă la scurt timp DUPĂ DECESUL Mioarei Roman
Mantea, probleme mari de sănătate după ce a ales Divinitatea în locul tratamentul medicamentos pentru boala cumplită de care suferă
Mantea, probleme mari de sănătate după ce a ales Divinitatea în locul tratamentul medicamentos pentru...
Se vinde un cazinou din România. La ce preț e evaluat
Se vinde un cazinou din România. La ce preț e evaluat
Războiul din Ucraina, ziua 739. Rusia susţine că a distrus 38 de drone deasupra Crimeei. Circulaţia pe podul Kerci, oprită temporar
Războiul din Ucraina, ziua 739. Rusia susţine că a distrus 38 de drone deasupra Crimeei....
Ce rată vei plăti dacă iei mâine un credit ipotecar de 60.000 de euro pe 30 de ani. Cum arată în realitate dobânzile la credite
Ce rată vei plăti dacă iei mâine un credit ipotecar de 60.000 de euro pe...
Wizz Air introduce noi zboruri din România. Vezi unde poţi zbura cu mai puţin de 80 de lei
Wizz Air introduce noi zboruri din România. Vezi unde poţi zbura cu mai puţin de...
Turte cu mălai. Rețete perfecte pentru cei cu intoleranță la gluten
Turte cu mălai. Rețete perfecte pentru cei cu intoleranță la gluten
Care sunt cele două orașe din România în care străzile nu au nume? Pe unul îl știe toată țara!
Care sunt cele două orașe din România în care străzile nu au nume? Pe unul...
Alertă pentru românii care cumpără carne de miel de Paște!
Alertă pentru românii care cumpără carne de miel de Paște!
INCREDIBIL cum arăta Maria Băsescu în tinerețe! Era de o frumusețe rară, întorcea toate privirile
INCREDIBIL cum arăta Maria Băsescu în tinerețe! Era de o frumusețe rară, întorcea toate privirile