WORLD

Prințul Harry și Meghan Markle, ofertă „uluitoare” pentru regina Elisabeta

Prințul Harry și Meghan Markle ofertă uluitoare pentru regina Elisabeta
06 sept. 2021 | 17:44

La câteva luni după ce și-au pus rudele regale într-o ipostază nemaivăzută, susținând că au îndurat rasismul în casa reginei Elisabeta în cadrul interviului cu Oprah, Prințul Harry și Meghan Markle au alte gânduri acum!

Aparent, cei doi vor să se întâlnească cu regina Elisabeta. Cuplul ar fi solicitat un summit cu regina Elisabeta și speră să planifice botezul fiicei lor la Castelul Windsor, a declarat o sursă pentru The Sun.

Însă întreaga planificare pentru întâlnirea cu regina i-a lăsat uimiți pe mulți de la casa regală, precizează aceeași publicație.

„Harry și Meghan au făcut această ofertă, dar mulți oameni sunt șocați de puterea ei. Poate că vor cu adevărat să o vadă pe regină. Dar este uluitor, având în vedere ceea ce au făcut în acest an „, a declarat o sursă pentru presa.

Palatul nu a răspuns la cererea lui Harry și Meghan. Deși sursa a adăugat că Regina „încă ține foarte mult Harry și ar dori să-i vadă pe Lilibet și pe fratele ei Archie. Dar curtenii sunt surprinși de această mișcare, în special din partea lui Meghan, după tot ce s-a întâmplat”.

Harry s-a revăzut cu bunica sa în luna aprilie, după decesul bunicului său, prințul Philip. Se pare că cei doi țin legătura telefonic și discută evenimentele importante din viața lui Harry.