SHOWBIZ

Raluka, jurata „SuperStar”, îți spune ce face ca să arate atât de bine!

Raluka jurata SuperStar îți spune ce face ca să arate atât de bine

Raluka este una dintre cele mai fit artiste de la noi. Interesant este faptul că nu face vreun efort deosebit să se mențină așa.

Sigur, face mișcare, multă mișcare și la ore imposibile pentru mulți dintre noi, însă la capitolul mâncare nu prea are cu ce se lăuda.


Pe de altă parte, cu ce se laudă, de fapt? Se laudă cu faptul că este foarte atentă la ea… atunci când simte că lucrurile au luat-o razna în ceea ce privește silueta ei, se remontează urgent.

„Sunt genul care mănâncă mai mult decât un bărbat. Şi nu fac rabat de la nimic. Am momente în care mă duc în miez de noapte la fast-food, de unde îmi iau cea mai mare porţie de cartofi prăjiţi, mănânc hamburgeri, chips-uri, însă cel mai mult îmi plac dulciurile. Savurez cantităţi impresionante de prăjituri, iar din ciocolată nu mă pot opri. Dacă desfac o tabletă, o termin pe toată fără să o împart cu nimeni. Trei ciocolate pe zi dau gata fără discuţii. Sunt foarte gurmandă, aşa am fost de mică”, povestea Raluka, jurata „SuperStar”.

La o înălțime de 1,70, vedeta Pro TV oscilează între 58 – 61 de kilograme ca și greutate, iar acest lucru îi oferă o oareșce libertate atunci când vine vorba despre ce și când mănâncă. Pe de altă parte, atunci când simte că a depășit limita de sus, ia măsuri urgente.

„Îmi dau seama cum sunt uitându-mă în oglindă. În perioadele în care mănânc multe prostii şi am senzaţia că s-a depus puţin pe burtică, reduc porţiile, adică nu mai mănânc în cantităţi industriale cum fac de obicei. Şi revin rapid. Sau când ştiu că o perioadă am mâncat numai prostii, încerc să aleg alimente mai sănătoase. Asta doar pentru starea mea de bine. Da, chiar sunt norocoasă din punctul acesta de vedere. Să fii gurmand şi să mănânci după pofta inimii fără să te îngraşi – asta înseamnă fericirea”, a mai declarat Raluka, potrivit click.ro.

Raluca: „SuperStar este o provocare foarte mare!”

Recent, artista a acceptat provocarea Pro TV de a se implica în proiectul „SuperStar”, unde face parte din juriu alături de Moga, Carla’s Dreams și Smiley.

”SuperStar este o provocare foarte mare. Nu este cel mai ușor lucru să stai pe un scaun și să decizi soarta unor oameni. Ceea ce știu sigur este că alături de colegii mei vom face alegerea corectă”, declară Raluka.

Ileana Voicu Ghinea este absolventă a Facultății de Jurnalism, din cadrul Univerității Media. A debutat în presă în anul 2004, în echipa Revistei Apropo, a lucrat și pentru Revista Pro TV Magazin, ... vezi toate articolele
Parteneri