Răzvan Lucescu, în vizită la tatăl lui, Mircea Lucescu. La ce a fost atent antrenorul înainte să intre în casă | VIDEO PAPARAZZI

spot_img

Răzvan Lucescu, antrenorul de fotbal al echipei PAOK Salonic, se află pentru câteva zile într-o mini vacanță în România și încearcă să se bucure din plin de timpul liber pe care îl are.

Fostul sportiv, în vârstă de 53 de ani, bifează una câte una obligații, plăceri și situații. Paparazzi mediaflux.ro l-au fotografiat, zilele trecute, înt-un astfel de periplu prin București. Mai întâi a avut grijă de fizicul lui, așa cum doar un fost sportiv știe să o facă, și a poposit într-un centrul Spa unde a petrecut timp de calitate cu și pentru el.

Fotoreporterii l-au fotografiat fix în momentul în care își onora obligațiile financiare după cele consumate în spațiul de relaxare și s-au pornit pe urmele lui, curioși să vadă ce mai are în plan pe ordinea de zi.


Următoarea oprire și cea mai lungă s-a întâmplat la casa părinților lui unde a poposit câteva minute mai târziu. Răzvan Lucescu a parcat mașina cu grijă, atent să nu deranjeze nici în stânga, nici în dreapta și apoi a purces înspre imobilul somptuos în care a crescut.

În drumul său scurt de la mașină la soneria porții, fiul Lucescu a fost oprit de un detaliu care pare să-i fi atras atenția în mod special.

S-a uitat cu atenție la mașina tatălui său, parcată paralel cu trotuarul, ca și cum ar fi văzut ceva ce nu i-a făcut deloc plăcere. Oare să fi descoperit o roată dezumflată sau vreo zgârietură nouă pe bolid? Cu siguranță, un răspuns pe care avea să-l primească doar câteva minute mai târziu pentru că nu a trecut mult și s-a pierdut poarta care limitează accesul în cuibul Luceștilor.

VĂ RECOMANDĂM ȘI: Vladimir Drăghia și-a scos pătrățelele la soare, pe străzile Capitalei | EXCLUSIV PAPARAZZI

Vedem așadar că în vizita pe care o face fostul portar al naționalei în România, principala lui preocupare este familia, fiind tot mai puțin interesat de situația fotbalului românesc pe care, din postura de antrenor al echipei naționale, l-a condus o vreme, lucru pe care el însuși l-a declarat.

„Nu m-am uitat la meciuri, am avut altceva de făcut. Nu am fost pe stadion. Taică-miu are o vârstă, a şi fost foarte mult acasă. Eu am fost, cred, adunat 10 zile acasă. Suntem persoane diferite. Nu mă pasionează. Eu nu am aceată plăcere. Am de văzut foarte multe meciuri, de pregătit, a fost o nebunie de program, de meciuri de analizat. Dacă aş avea posibilitatea să mă uit la un meci, m-aş uita la ceva care mă interesează, pentru că am ceva de învăţat de acolo. Sunt mai puţin atras. Aceste patru meciuri nu ar fi schimbat situaţia fotbalului românesc, chiar dacă ar fi fost victorii. Situaţia tot complicată este, trebuie să luăm punct cu punct de ce suntem aici.”, a spus Răzvan Lucescu, la Orange Sport.


spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
Cele mai noi ștri
spot_img

Citește și

Cele mai noi ștri
Știri din aceeași categorie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.