PAPARAZZI

Regele trotinetelor, milionarul Bogdan Enoiu, pe cale să semneze cel mai bun deal din viața lui | FOTO&VIDEO EXCLUSIV

Regele trotinetelor milionarul Bogdan Enoiu pe cale să semneze cel mai bun deal din viața lui | FOTOVIDEO EXCLUSIV

Despre Bogdan Enoiu știm că este fostul soț al Danei Războiu și că este un prosper om de afaceri. Afaceristul de 61 de ani deține business-uri prospere în domeniul publicitar, este supranumit regele trotinetelor și, în același timp, deține o companie de energie electrică.

Zilele trecute, milionarul a fost văzut într-o companie… mai mult decât interesantă. Să fie vorba despre vreun deal de natură financiară, sau vreun deal de natură… emoțională. Sau un mix! Să privim cu atenție imaginile!

Regele trotinetelor, Bogdan Enoiu, o curtează pe Regina Energiei

Zilele trecute, paparazzii mediaflux.ro, l-au surprins pe milionar în compania unei doamne la fel de… potente din punct de vedere financiar. Sorina Mirea este numele stimatei doamne care în prezent ocupă funcția de manager general al companiei de energie electrică pe care o deține împreună cu familia ei. Divorțată, cu un copil, o femeie frumoasă care conduce un business de succes nu e ușor de convins, se și vede că Enoiu se străduiește. Hmmmm… încurcate situațiile și pline de… ZEROURI.

Cei doi parteneri, de… vom vedea ce, s-au întreținut preț de câteva ore la un prânz delicios, într-o atmosferă presărată pe ici pe colo de floricele și fluturași. Nu știm doamna cum stă, însă domnul este vizibil atras de dumneaei. Pe de altă parte, dacă revenim și privim imaginile, vom putea observa lesne că alura Sorinei Mirea nu are cum să nu întoarcă priviri. Fusta scurtă îi lasă la vedere picioarele evident lucrate intens la sală, iar atitudinea pe care o are… stinge lumina.

Și, mai mult decât atât, e de menționat și faptul că doamna Mirea are o cifră de afaceri ceva mai stufoasă decât cea deținută de domnul Enoiu, dacă ne referim la companiile din energie pe care le dețin cei doi.

Altfel, cu siguranță că cei doi au purtat și discuții care țin de zona business-urilor în care activează, dovadă stă și plicul cu documente pe care-l poartă cu atenție regele trotinetelor, în timp ce o curtează pe… regina energiei.

Cine este Bogdan Enoiu, Regele Trotinetelor?

În vârstă de 61 de ani, Bogdan Enoiu este inginer la bază. A terminat facultatea de Metalurgie, iar primul loc de muncă a fost la uzina Dacia de la Colibași. După revoluție, Enoiu părăsește ingineria și devine pionier într-un domeniu despre care nu se mai auzise până în acel moment în România: publicitate. Anii au trecut, domeniul a prosperat, la fel a făcut și el. Enoiu s-a implicat de-a lungul timpului în multe domenii, cum ar fi de exemplu organizarea turneului anual de tenis BCR Open Romania.

În plus, compania de distribuție a energiei electrice pe care o deține a semnat în august un contract de furnizare cu Societatea Națională Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu SA Constanța. Astfel, statul cumpără de la Enoiu energie pentru aeroport în urma unei proceduri de achiziție derulată pe bursa de mărfuri, pentru următoarele 12 luni, în valoare de 1.152.768 lei, fără TVA. Valoarea maximă estimată inițial a contractului era de 1.200.000 lei.

Timp de 11 ani, până în 2019, Bogdan Enoiu a fost soțul Danei Războiu, cu care are și 2 copii. Înainte de divorț, averea lui Enoiu era estimată la 50 de milioane de euro.

Cine este Sorina Mirea, Regina Energiei?

Sorina Mirea deține, împreună cu familia ei, una dintre cele mai puternice companii de furnizare și distribuție a energiei electrice. Fosta doamna Mirea are o expertiză de peste 12 ani în afaceri. În plan personal, blonda are un copil dintr-un mariaj care a durat 10 ani.

Tatăl ei, care a dat startul acestei afaceri, este Marian Mirea, director Hidroconstrucția Olt. Potrivit arenavalceana.ro , firma deținută de copiii lui Marian Mirea, respectiv Sorina, doamna din imaginile noastre, și Costin Mirea, dețin contracte cu statul în valoare de 17 milioane de euro (în 2016). Aceeași publicație notează că parte din clienții companiei sunt: Ministerul Afacerilor Interne, care a cumpărat energie pentru sediul central (clădirea fostului Comitet Central PCR); Spitalul de Urgență Constanța; ISU Iași; ISU Tulcea; Penitenciarul Rahova și câteva unități militare din țară.

Ileana Voicu Ghinea este absolventă a Facultății de Jurnalism, din cadrul Univerității Media. A debutat în presă în anul 2004, în echipa Revistei Apropo, a lucrat și pentru Revista Pro TV Magazin, ... vezi toate articolele