SPORT

Reguli stricte pentru iubita lui Ronaldo în Arabia Saudită. Arabii nu se joacă

Reguli stricte pentru iubita lui Ronaldo în Arabia Saudită. Arabii nu se joacă

Iubita lui Ronaldo, Georgina, are o serie de reguli stricte pe care este obligată să le respecte de când s-a mutat în Arabia Saudită, după ce jumătatea ei a semnat contractul cu echipa de fotbal Al-Nassr.

„Să fii femeie în Arabia Saudită nu este ușor, iar Georgina Rodriguez trebuie să se obișnuiască: va trebui să respecte anumite reguli în această țară. După ce Cristiano Ronaldo a semnat cu Al-Nassr, o nouă viață începe pentru modelul argentinian și copiii săi. Deși femeile au primit numeroase libertăți în ultimii ani, Arabia Saudită rămâne o țară restrictivă, cu mult mai puține drepturi și libertăți decât în Vest. Există reguli stricte care trebuie urmate de către cei care s-au mutat în această țară.”, informează publicația Marca.

VĂ RECOMANDĂM ȘI: 8 sfaturi care să te ajute să dai jos kilogramele acumulate de sărbători de la Carmen Brumă

Reguli stricte pentru Georgina Rodriguez, iubita lui Ronaldo

1. Nu are voie să mănânce, să bea sau să fumeze în public în timpul Ramadanului, între martie și aprilie.
2. Pentru că nu este musulmană, nu are voie să viziteze Orașele Sfinte, precum Mecca sau Medina, și nici alte situri naturale sau monumente. Va avea acest drept, doar dacă va lua o permisiune specială.
3. Trebuie să poarte abaya în public, practic trebuie să-și acopere tot corpul. Aceasta este o ținută, de obicei de culoare închisă.
4. Trebuie să se îmbrace cu „modestie și bun gust”, să nu mai lase nimic la vedere, fără haine strâmte și scurte.
5. Importul și consumul de alcool și produse din porc sunt strict interzise.

Există totuși și o regulă pe care arabii au trecut-o cu vederea, iar aceasta face referire la faptul că doi iubiți necăsătoriți nu pot locui împreună. la acest capitol s-a obținut o derogare, autorităţile saudite le-au permis lui Ronaldo şi Georginei Rodriguez să stea în acelaşi apartament.