PAPARAZZI

Roxana Nemeș, vagabond style după ce a făcut curățenie în lista de prieteni | IMAGINI PAPARAZZI

Roxana Nemeș vagabond style după ce a făcut curățenie în lista de prieteni | IMAGINI PAPARAZZI

Roxana Nemeș adoptă în 2023 un vagabond style, din punct de vedere vestimentar, inspirată probabil de curățenia pe care a făcut-o în 2022 în lista de prieteni. Artista, pe care telespectatorii au urmărit-o anul trecut în emisiuni TV precum „Splash, vedete la apă” și „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, a fost fotografiată de paparazzi Mediaflux.ro, zilele trecute, în timp ce plimba atmosfera pe străzile Bucureștene.

Privind-o, ne atrage atenția felul în care a ales să se îmbrace, blondă poartă cu lejeritate o ținută „vagabond style”, pantofi sport și un trening peste care a pus un pulover lung, supradimensionat, în ton cu vremea primăvăratică de afară.

VĂ RECOMANDĂM ȘI: Simona Halep a pierdut terenul primit gratuit în Bușteni. Ce s-a întâmplat cu sportiva

Într-un interviu pe care l-a acordat în urmă cu doar câteva zile, pentru Fanatik.ro, Roxana Nemeș povestea că anul trecut i-a servit o lecție, ușor dureroasă pe alocuri, la capitolul oameni dragi, iar această situație a convins-o că a venit vremea să facă puțină curățenie în lista de prieteni.

CITEȘTE ȘI: Elwira Petre a găsit soluția care întărește sistemul imunitar și ține gripa departe

”Nu știu dacă am avut momente foarte grele. A fost unul dintre cei mai buni ani pentru mine! Oamenii răi, invidioși și cu energie negativă nu au ce căuta în jurul meu. Asta nu mai accept! Am făcut de mult curățenie. Nu am avut mari decepții în viață! Mulțumesc lui Dumnezeu!”, a mărturisit pentru FANATIK Roxana Nemeș.

În imaginile puse la dispoziție de fotoreporteri, descoperim un om liniștit, însă extrem de preocupat de mesajele pe care le primea pe telefon, în timp real. Ne imaginăm, pe de altă parte, că problemele din familie s-au rezolvat, lămurit fiind scandalul în care a fost implicată alături de soțul ei, Călin Hagima, despre care, tot anul trecut, s-a spus că a înșelat-o. Mai mult decât atât, încă un semn că situația mariajului este una liniștită acum este acela că artista se gândește serios să devină mamă, dorindu-și nespus ca cel mic să-i semene. În 2021, Roxana Nemeș s-a căsătorit cu omul de afaceri Călin Hagima, cei doi fiind împreună de ceva timp, iar anul acesta se pregătesc să se mute în casă nouă.

”Oh, da! Abia aștept! Să știi că, fără prea multă modestie, am fost un copil cuminte (n.r. râde). Din ce îmi spun părinții mei și din ce îmi aduc eu aminte. Nu cred că am făcut mari greșeli. Ca orice alt copil. Nu am traume sau așa ceva. Am trăit și copilărit într-o familie extraordinar de frumoasă și unită. Asta vreau și eu pentru copilul meu.”, a mai declarat artista pentru aceeași sursă.