PAPARAZZI

Sexy Simona Halep s-a întâlnit cu Moș Crăciun | VIDEO PAPARAZZI

Sexy Simona Halep s-a întâlnit cu Moș Crăciun | VIDEO PAPARAZZI

Simona Halep este foarte relaxată în ciuda faptului că situația ei profesională este încă incertă. Convinsă fiind, însă, că i se va demonstra nevinovăția în cazul acuzației de dopaj, tenismena se preocupă în această perioadă de garderoba ei. Așa cum s-a întâmplat deseori, în ultima vreme, și de data aceasta sportiva noastră a fost fotografiată de paparazzi Mediaflux.ro în timp ce făcea cumpărături serioase într-un mall de la marginea Capitalei. Din imaginile obținute de fotoreporteri putem lesne afirma că Simona Halep s-a întâlnit cu Moș Crăciun, pentru că numărul sacoșilor pe care le cară este unul considerabil.

Simona Halep tête a tête cu Moș Crăciun

Vizibil interesată de haine casual, dar și de piese vestimentare de lenjerie intimă, tenismena a luat la rând magazinele de profil unde a petrecut câteva minute bune. Comod îmbrăcată și, fie vorba între noi, extrem de sexy, formele perfecte fiindu-i lăsate la vedere de pantalonii mulați pe care a ales să-i poarte în această zi, sportiva a căutat cu răbdare acele piese vestimentare de care garderoba ei, se pare, că are intensă nevoie.

Este adevărat că majoritatea timpului l-a petrecut în magazinul ticsit de lenjerie intimă, unde printre altele i-au picat ochii pe un model de body din dantelă pe care nu știm exact dacă l-a achiziționat, dar și în fața raionului cu dress-uri de cea mai bună calitate care, cu răbdare, i-au fost prezentate bucată cu bucată de reprezentantul magazinului.

După ce s-a asigurat că a umplut îndeajuns desaga Moșului, Simona Halep a pornit către parcare, nu înainte, însă, să achite contravaloarea tichetului, semn că timpul petrecut în spațiul comercial a depășit cele două ore de gratuitate.

În altă ordine de idei, revenind la cel mai important subiect care „există” în acest moment despre Simona Halep, acuzația de dopaj, ne bucurăm să aflăm că veștile care vin în legătură cu el sunt unele mai mult decât îmbucurătoare. Cristian Jura, judecător român al Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, a declarat pentru „Prosport” că Roxadustatul ar fi pătruns în organismul sportivei prin ingerarea unui supliment alimentar contaminat, totalmente neintenționat.

„Se pare că s-a identificat modalitatea prin care Roxadustatul a pătruns în organismul sportivei, și anume prin ingerarea unui supliment alimentar contaminat. Produsul contaminat este un produs care conține o substanță interzisă, fără ca aceasta să fie precizată pe eticheta produsului sau în informațiile accesibile printr-un demers rezonabil de căutare pe Internet”, a declarat Cristian Jura, judecător român al Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, potrivit „Prosport”.

Dacă această variantă se va dovedi ca fiind una adevărată, conaționala noastră ar urma să probeze lipsa intenției de a lua substanța interzisă pentru îmbunătățirea performanței sportive și ar putea scăpa de suspendare și chiar reveni în circuitul WTA.