WORLD

Shakira şi fiul ei, atacaţi de mistreţi într-un parc din Barcelona

Shakira şi fiul ei atacaţi de mistreţi într-un parc din Barcelona
01 oct. 2021 | 11:40

Shakira şi fiul ei au fost atacaţi de mistreţi într-un parc din Barcelona.

Mistretii au ieșit pe străzile orașelor europene în ultimii ani – iar Shakira știe acum cât de invazivi pot fi.

Cântăreața, în vârstă de 44 de ani, a spus că se plimba într-un parc din Barcelona împreună cu fiul ei Milan, în vârstă de 8 ani, când au fost atacați de o pereche de mistreți, care i-au smuls și distrus geanta.

„Uitați-vă la modul în care doi mistreți, care m-au atacat în parc, mi-au lăsat geanta. Îmi duceau geanta în pădure cu telefonul meu mobil înăuntru. Au distrus totul”, a spus ea într-un videoclip distribuit Instagram Story.

În clip, Shakira a arătat geanta ruptă, care era acoperită de murdărie. Artista a dezvăluit că a putut să o recupereze după ce s-a confruntat cu animalele, care mai apoi au părăsit zona.

Shakira se afla împreună cu fiul ei mai mare, Milan, însă nu se știe încă în ce parc se plimbau cei doi. Niciunul dintre aceștia nu au fost răniți de mistreți.

Apariția mistreților a crescut în Europa în ultimii ani, iar în 2016, poliția din Barcelona a primit 1.187 de apeluri care raportau că animalele atacau câinii ori blocau traficul, potrivit BBC.

Există peste 10 milioane de mistreți pe tot continentul Europei, iar aceștia se îndreaptă spre orașe, deoarece sunt atrași de grămezile de gunoi de pe străzi.

Au fost multe incidente care au implicat mistreți și în Roma; în mai, o femeie a fost hărțuită de șase, iar în octombrie anul trecut, poliția a împușcat și a ucis șapte mistreți care se aflau pe un loc de joacă de lângă Vatican, potrivit Reuters.

Shakira are în contiuare probleme cu legea

Shakira continuă să lupte pentru nevinovăția ei în dosarul penal cu care se confruntă pentru fraudă fiscală.  Din acest motiv Shakira ar putea ajunge după gratii.

Cântăreața este dată în judecată pentru evitarea plății a impozitelor în perioada 2012 – 2014, în valoare de 14,5 milioane de euro către Trezoreria spaniolă.

În acel interval, cântăreața ar fi locuit mai mult în peninsula iberică decât în Panama, unde are reședința oficială. Ancheta autorităților a început în 2019 și, tot atunci, Shakira a declarat că nu este vinovată.