PAPARAZZI

Și bogații mănâncă fast-food câteodată! Delia Matache și Răzvan Munteanu, lungul drum spre casă cu o mare plasă…de mâncare | FOTO și VIDEO PAPARAZZI

Delia Matache și Răzvan Munteanu formează de ani buni unul dintre cele mai frumoase și longevive cupluri din România, fiind căsătoriți încă din 2012. Mai mult, cei doi par că formează o echipă perfectă atât în plan personal, cât și profesional, omul de afaceri Răzvan Munteanu fiind și managerul artistei.

Recent, paparazzi Mediaflux i-au fotografiat pe cei doi tot împreună, alături de o pungă mare de hârtie care ascundea mâncare, multă mâncare. După cum se știe, mai ales din cadrul emisiunii iUmor, de la Antena 1, acolo unde Delia face parte din juriu, cunoscuta artistă este o adevărată gurmandă, regăsind mereu o mare plăcere în mâncare. Cu toate acestea, Delia își păstrează însă o dietă de invidiat, mai ales datorită orelor întregi de sport pe care le practică zi de zi.

Delia Matache și Răzvan Munteanu, soțul ei
sursa foto: Mediaflux.ro

Delia Matache și Răzvan Munteanu demonstrează că și bogații mănâncă fast-food câteodată

Zilele acestea, când vremea deja a dat semne că s-a înrăutățit, cei doi și-au făcut o bucurie culinară, aceea a unui fast-food pe cinste de care oricine are nevoie din când în când. Unii ii zic și hrană pentru suflet. Cu toate că de multe ori nu este sănătoasă, ea hrănește corpul și îi dă o stare de bine. Ca întotdeauna, Răzvan și Delia au fost surprinși împreună, fiecare cu o cafea în mână și bunătăți în punga de hârtie, numai bune de consumat într-o zi ploioasă și friguroasă.

Cu toate că împreună au afaceri de milioane de lei, cei doi preferă să ducă o viață simplă, cel puțin atunci când sunt în București și nu cutreieră lumea prin fel și fel de țări exotice, fiind cunoscută pasiunea celor doi pentru călătorit.

Cu zeci de mii de euro încasați pentru fiecare concert, Delia este una dintre cele mai bine plătite artiste din țara noastră. Mai mult, cei doi și-au investit banii în mai multe afaceri care aduc un proft consistent. Nu în ultimul rând, despre Răzvan Munteanu se spune că ar fi unul dintre cei mai importanți deținători de criptomonede din țara noastră.

Delia Matache și Răzvan Munteanu, soțul ei
sursa foto: Mediaflux.ro

Delia Matache și Răzvan Munteanu sunt acționari și/sau proprietari ai mai multor afaceri, precum: Roka Records, Red-Os Technologies, Stardelsound, Deliaevent, Black Spirit, Humans Dna și Delmedia Events.

Anul trecut, cifra de afaceri a tuturor celor șapte companii pe care ea și soțul ei le dețin se ridică la peste 7.150.000 de lei, adică aproximativ 1,4 milioane de euro, mai ales că Deliaevent și Roka Records sunt două dintre firmele artistei care i-au adus anul trecut profituri de aproape 3 milioane de lei, arată Fanatik.

Delia Matache și Răzvan Munteanu, soțul ei
sursa foto: Mediaflux.ro

Peste 11 ani de căsnicie pentru Delia și Răzvan

Delia și Răzvan Munteanu s-au căsătorit în 2012, iar cei doi formează o echipă și în viața privată, dar și în cea profesională, bărbatul fiind și managerul cântăreței. Mai mult, cei doi fac totul împreună, de la afaceri, vacanțe, muncă și timp liber și par că se înțeleg de minune în orice context, lucru descoperit și pe stradă de paparazzi Mediaflux.

„Normal că funcționăm foarte bine împreună și normal că lucrăm ca o echipă. Lucrurile astea influențează proiectele, le gândim împreună, facem lucruri împreună, dar mi se pare riscant să spui că cineva, doar o persoană poate să te aducă.

În momentul ăla parcă ești neputincios, pare că tu pe picioarele tale nu poți. Ne completăm extrem de bine, dar mi se pare riscant să pui emblema asta cu „a avut succes pentru că a ajutat-o X”. Să nu se înțeleagă că noi nu avem merite, el are merite, eu am, dar lucrăm ca o echipă, suntem familie”, explica Delia Matache în podcastul lui Codin Maticiuc.

„Eu sunt o fire mai pragmatică. Delia este una dintre cele mai bune, dacă nu cea mai bună cântăreață și atunci a fost foarte ușor. În imobiliare la fel, probabil unul dintre cele mai bune produse, iar atunci mi-a venit foarte ușor, nu știu cât e meritul meu, nu cred că aș fi putut să fac asta fără Delia”, a mărturisit și Răzvan în același podcast.