SHOWBIZ

Simona Halep, soția lui Cornel Ilie de la Vunk? Ce spune artistul

Simona Halep soția lui Cornel Ilie de la Vunk Ce spune artistul

Simona Halep (31 de ani), cea mai de succes jucătoare de tenis a momentului din România, care în această perioadă se luptă să-și demonstreze nevinovăția în raport cu o acuzație de dopaj care a fost emisă pe numele ei, este singura femeie din România pe care ar lua-o de soție Cornel Ilie, solistul trupei Vunk.

Artistul a fost invitat în emisiunea pe care Cătălin Măruță o prezintă la Pro TV și a fost provocat să răspundă unei serii de întrebări „piperate”, rubrică deja binecunoscută în emisia de la Pro TV.

Cătălin Măruță l-a provocat pe artist să spună care ar fi vedeta din România pe care ar lua-o de soție, care este „domnița” care-i face cel mai mult cu „ochiul” in această realitate.

„Dacă ai fi obligat să te căsătorești cu o vedetă din România, care ar fi alegerea ta?”

Surprinzător a fost răspunsul primit, dar cu adevărat uimitoare a fost explicația care a venit după el, artistul recunoscând, în glumă, că s-ar căsători cu Simona Halep din interes.

Cornel Ilie s-ar căsători cu Simona Halep din interes

„Simona Halep! Dar lasă-mă să spun de ce! Pentru că m-aș ajuta de relațiile ei să-l întâlnesc pe Federer, să pot juca cu Nadal!”, a declarat el.

Cornel Ilie este pasionat de tenis de ani de zile, iar recent a a participat la turneul caritabil „Tenis pentru Fapte Bune”, alături de Horia Tecău, Andrei Pavel și Horia Brenciu.

Dragostea pentru sportul alb i-a fost insuflată copilului Cornel Ilie de tatăl lui, care obișnuia să joace tenis pe vremea când lucra la Radiodifuziunea Română. Pe marginea acestui sport atât de frumos s-au legat prietenii, povești, iar toate acestea combinate cu ritmicitatea jocului, mirosul de zgură, l-au transformat pe artist într-un veșnic iubitor al tenisului. O dragoste care a crescut în paralel cu cea pentru muzică, două activități care completează universul lui Cornel Ilie.

„Când merg să joc tenis, mă eliberez complet, este modul de evadare perfect și cred că este un sport care ar trebui să fie obligatoriu în școală. La orele de sport, în locul exercițiilor acelea ciudate de gimnastică, pe care noi le făceam – nu știu dacă se mai fac acum – aș pune tenis, pentru că este un sport al minții și al picioarelor, nu al mâinilor, deși se joacă cu mâinile. De fapt, totul pleacă de la cap. Tenisul te învață să lupți, să lupți cu tine în primul rând, mai mult decât orice alt sport. Pentru că nefiind în echipă – care are și ea avantaje, pentru că te învață să lucrezi cu oamenii, să comunici, să colaborezi – la tenis, fiind doar tu pe teren – este de fapt meciul tău cu tine. Asta te învață în timp să gestionezi foarte bine niște situații.”, povestea artistul într-un interviu pentru prosport.ro.