PAPARAZZI

Simona Pătruleasa preferă curcanul în loc de porc și albul în loc de negru | IMAGINI PAPARAZZI

Simona Pătruleasa preferă curcanul în loc de porc și albul în loc de negru | IMAGINI PAPARAZZI
SURSĂ FOTO: MEDIAFLUX.RO

Simona Pătruleasa, vedeta Kanal D, este preocupată ca totul să meargă perfect atât din punct de vedere personal, cât și din punct de vedere profesional, motiv pentru care, deseori, cine dă nas în nas cu ea o descoperă întotdeauna în acțiunea, mereu în grabă.

Desigur, însă, în ciuda tuturor acestor situații, Simona Pătruleasa nu se abate de la acele reguli care o mențin într-un statut de bonton existențial.

Simona Pătruleasa preferă curcanul în loc de porc și albul în loc de negru, un joc de cuvinte, evident, care se leagă interesant cu un context în care a fost fotografiată vedeta în urmă cu doar câteva zile de paparazzi Mediaflux.ro.

Simona Pătruleasa, fotografiată de paparazzi Mediaflux.ro în momentul în care ieșea de la mall

Preocupată să ajungă acasă, Simona Pătruleasa a dat o raită pe la centrul comercial de la marginea Capitalei, acolo de unde deseori obișnuiește să-și achiziționeze proviziile de orice natură.

Îmbrăcată în nelipsiții pantaloni despre care a spus deseori că-s preferați întotdeauna în favoarea fustelor feminine, bruneta s-a asigurat că și-a procurat mâncarea preferată, a mai dat o tură și pe la magazinul de cosmetice preferat și apoi a zbughit-o rapid către casă unde o așteaptă fiica ei, Ingrid, căreia îi dedică tot timpul, atunci când nu este la job.

Ba, mai mult decât atât, Simona Pătruleasa povestea în urmă cu mai puțin de o lună că încă obișnuiește să-și ajute micuța la teme, ea fiind cadru didactic la bază.

Simona Pătruleasa preferă curcanul în loc de porc și albul în loc de negru | IMAGINI PAPARAZZI
SURSĂ FOTO: OK! MAGAZINE

„Teme facem împreună, dar face și singură. Lucrăm mult și din culegeri la limba română… Avem treabă multă.”, a declarat vedeta Kanal D citată de elle.ro

În plus, Simona Pătruleasa a spus că este extraordinar de atentă atunci când vine vorba despre educația copilei, pe care nu-și dorește niciun moment să o piardă din ochi. Permisivitatea nu intră în discuție, considerând că în educația unui copil limitele sunt foarte importante.

„Nu sunt așa permisivă cum ar crede unii, Ingrid spune chiar că exagerez, că sunt prea dură, dar pentru copii trebuie să existe limite, pentru că altfel ei încep și o iau așa pe unde nu trebuie.”, a declarat Simona Pătruleasa, citată de wowbiz.ro.

Ileana Voicu Ghinea este absolventă a Facultății de Jurnalism, din cadrul Univerității Media. A debutat în presă în anul 2004, în echipa Revistei Apropo, a lucrat și pentru Revista Pro TV Magazin, ... vezi toate articolele