SHOWBIZ

„SuperStar România”. Marius Moga: „Nu sunt un om de televiziune. Mie îmi place să fac muzică” | EXCLUSIV

SuperStar România. Marius Moga Nu sunt un om de televiziune. Mie îmi place să fac muzică | EXCLUSIV

Marius Moga a pornit la începutul lui septembrie în căutarea următorului „SuperStar” al României. Alături îi are pe colegii săi Smiley, Raluka și Carla’s Dreams. Cu toate astea, Marius Moga susține că „Nu sunt un om de televiziune. Mie îmi place să fac muzică”. 

Zeci de concurenți au trecut deja prin fața juraților „SuperStar România”, însă căutările nu s-au oprit. Tinerii prezenți în fața lui Marius Moga și a colegilor săi arată în fiecare ediție că sunt dispuți să muncească pentru ca visul lor să devină realitate. Miza? Cel mai mare premiu din istorie: 1 milion de lei și titlul de SuperStar.

„SuperStar România”, proiectul de suflet al lui Marius Moga

Marius Moga a revenit la Pro TV pentru show-ul „SuperStar România”, după o pauză de 3 ani. Marius Moga a fost antrenor la „Vocea României” în primele 6 sezoane, între anii 2011-2016. Apoi, a fost antrenor la „Vocea României Junior”, timp de 2 sezoane. Acestea au fost difuzate la Pro TV între anii 2017 – 2018.

„Vorbele din cadrul show-ului sunt mai calitative, ci nu cantitative ca în alte formate TV. Aflii un background al omului e un castig adevărat.  Dacă nu întrebăm ce trebuie putem rata un om care are un bagaj emoțional super puternic și ne putem da seama de ce face anumite alegeri”, a spus Marius Moga pentru MediaFlux despre „SuperStar România”.  

„SuperStar România”. Marius Moga: „Nu sunt un om de televiziune. Mie îmi place să fac muzică”

Cu toate astea, se pare că „SuperStar România” este proiectul de suflet în televiziune al lui Moga. Artistul spune că nu dorește cu orice preț să apară pe sticlă, însă apreciază că în cadrul „SuperStar România” are șansa de a căuta un artist din toate punctele de vedere”

„Nu sunt un om de televiziune. Mie îmi place să fac muzică. S-a nimerit și m-am potrivit. Nu este stilul meu să mă duc în alte show-uri care nu sunt despre ce știu eu să fac. Am primit o gramadă de oferte, dar nu e stilul meu să merg undeva doar de dragul de fi la TV.

La „SuperStar România” urmăresc să aibă un pachet concret, să nu fie doar despre voce. Să fie un pachet asta cauți când nu ești într-un talent-show și încerci să semnezi un contract cu niște oameni. Cauți carismă, pasiune, voce maleabile, tot”, a mai spus Marius Moga despre SuperStar România.

Surpriza serii, la „SuperStar România”

Finalul de săptămână aduce o nouă porție dublă de momente de neratat în cel mai tare show al toamnei. Cei patru jurați, Smiley, Raluka, Marius Moga și Carla’s Dreams sunt pregătiți să cunoască alți concurenți care și-au găsit curajul pentru a face pasul cel mare spre celebritate.

SuperStar România ce se întâmplă în ediția din 1 octombrie

O tânără de 17 ani va intra pe scenă, decisă să îi cucerească pe jurați:

Am o voce bună și cred că sunt plăcută de cameră. Cred vă voi avea o conexiune cu oamenii de acasă”, va declara ea.

Aceeași îndârjire o va arăta și la momentul cântării:

Vă promit că o să vă uimesc”. Să fie acesta începutul de carieră pe care ea l-a visat? Descoperim în câteva ore.

După ce și-a încheiat studiile în Marea Britanie, unul dintre concurenții acestei seri, a decis să revină în țară pentru a-și da seama care sunt următorii pași în cariera lui. Spre marea surprindere a celor din jur, decizia lui a fost de a renunța la domeniul pentru care se pregătea și a porni.. pe drumul muzicii. ”Nu știu dacă o să fie bine sau rău, dar sunt extrem de fericit”. După ce îi va auzi povestea și-l va asculta cântând, Smiley va spune: ”Oamenii vor empatiza cu el”. Să fie acesta semnul că a luat decizia corectă?

De la oameni greu de încercați de viață care recunosc:

Mi-am putut canaliza emoțiile negative în muzică”, la cei care au o mare încredere în ei: ”În orice oraș în care merg, toți întorc capul după mine. Îmi place să-mi pun corpul în valoare”, toți își vor găsi locul în această super competiție.