NEWS

Tatăl lui Vlad Pascu va fi cercetat pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului | VIDEO

Tatăl lui Vlad Pascu va fi cercetat pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului | VIDEO
Sursa foto: Mediaflux.ro / Iquam

Tatăl lui Vlad Pascu va fi cercetat pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului după ce joi, la ieșirea de la DIICOT, nu a ținut cont de nicio regulă în încercarea de a scăpa de jurnaliștii care îl filmau.

Și tatăl lui Vlad Pascu va fi cercetat. Părintele tânărului care, drogat fiind, a intrat cu maşina într-un grup de persoane la 2 Mai, ucigând două dintre ele, a intrat și el în vizorul Poliției. Este cercetat pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului, anunță stirileprotv.ro.

Decizia vine după apariţia imaginilor în care pleacă de la DIICOT pe scuter, lovind, se pare, chiar câțiva dintre aceștia.

La ieșirea de la audieri, tatăl lui Pascu a fost protagonistul unor scene uimitoare. Acesta a ieșit din sediu cu casca moto pusă pe cap și a luat-o la fugă, încercând să evite jurnaliștii

 

”În cauză cercetările sunt continuate de către poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului, urmând a fi sesizată unitatea de parchet competentă”, a transmis, joi seară, Poliţia Capitalei.

Instituţia a precizat că bărbatul a fost testat în vederea stabilirii consumului de alcool, ori de substanţe interzise, ambele rezultate fiind negative.

Bărbatul a fost prezent la sediul DIICOT după ce soția lui a fost adusă flancată de mascați. Ea a fost adusă de Forțele Speciale ale Jandarmeriei pentru a da explicații în legătură cu presupuse infracțiuni contra înfăptuirii justiției.

Practic, există bănuiala că ar fi încercat să determine anumiți martori să nu declare nimic compromițător despre fiul ei, care este cercetat în legătură cu posesia de droguri, dar mai ales cu ceea ce s-a întâmplat în ziua tragediei de la 2 Mai. Femeia a fost reținută pentru 24 de ore.

La plecarea din sediul DIICOT, tatăl lui Vlad Pascu s-a urcat pe un scuter și, înconjurat de jurnaliști, a vrut să treacă printre ei, fără să mai țină cont că i-ar putea răni.