SHOWBIZ

Tibi Clenci, lucruri neștiute din viața juratului „Bravo, ai stil!”

Tibi Clenci lucruri neștiute din viața juratului Bravo ai stil

Tibi Clenci, un artist. Cel mai nou jurat „Bravo, ai stil!” caută frumosul și atunci când îl găsește, are o abilitate aparte de a se lăsa înconjurat de el. Preocupare constantă atât în viața profesională, cât și în viața personală.

Tibi Clenci a acceptat cu brațele deschise să se implice în show-ul transmis de Kanal D.

„Ca jurat la `Bravo, ai stil!`, voi fi un artist în căutarea muzei, a acelei persoane care reușește să inspire, să se transpună în poveste asemeni unei actrițe care, atunci când îmbracă hainele personajului, reușește să îi imbrățișeze și caracterul.”, declară juratul „Bravo, ai stil”.

Portofoliul elaborat pe care l-a creat în peste 20 de ani în arta fotografică îi este mai mult decât o carte de vizită. Considerat de mulți ca fiind unul dintre cei mai buni fotografi de modă români, Clenci a colaborat de-a lungul timpului cu cele mai mari case de modă. A fotografiat pentru Chanel, Dior, Louis Vuitton.

Fotograful a realizat pictoriale inspiraționale pentru cele mai renumite publicații glamour din lume, Vogue Japan, Vogue India, GQ Brazil, GQ Spain, Elle France.

Tot ce a obținut este rezultatul anilor de studiu și poate, de ce nu, al compromisurilor pe care le-a făcut la un moment dat. Nu le regretă, ba din contră, le folosește ca și manifest, propunându-și astfel să dea un exemplu tinerilor de astăzi, celor care-și caută un drum.

„Da, am făcut compromisuri în carieră. Am învățat nopțile, am învățat zilele. Nu am ieșit la beri cu băieții atunci când am fost invitat. M-am antrenat fizic, spiritual, în toate felurile. Practic, nu am petrecut timpul așa cum ar fi trebuit să o fac la vârsta respectivă. M-am ancorat de cei care trebuiau să îmi arate calea către succes, iar acele persoane sunt greu de găsit și asta numesc eu compromis. Nu m-am jucat. Da, m-am jucat când eram puștan, însă în liceu și facultate nu mi-am mai permis jucându-mă în felul acesta.”, a declarat Tibi Clenci pentru Kanal D.

Tibi Clenci: „Eu încep să «delirez» atunci când frumusețea este plusată cu spiritualitate.”

„Eu în general sunt înconjurat de femei frumoase acasă, soția mea, fetele familiei neamului meu sunt frumoase, cele cu care lucrez peste tot în lume sau aici, în București. Pentru mine a devenit obișnuință. De fapt, întotdeauna am căutat să nu mă las purtat de val când sunt înconjurat de frumusețe.”, declară renumitul fotograf de modă.

Familist convins, Tibi Clenci adoră să ierharhizeze frumusețile din viața lui, iar pe prima poziție o plasează fără drept de apel pe soția lui.

„Soția mea, Adina Maria Clenci, este cea mai frumoasă sursă de inspirație.”, povestește vedeta Kanal D.

Fotograful de modă formează o familie cu soția lui de 23 de ani și împreună au un băiețel de 5 ani și jumătate.

„Soția mea este fost farmacist, însă acum e mamă 100%. Are două surori, cu care din timpul facultății eu am «pierdut» timpul. Sora ei face make-up și este cea cu care lucrez peste tot în lume.”, mai povestește juratul „Bravo, ai stil!”.

Chiar și prima întâlnire cu cea care avea să-i devină soție a stat sub semnul frumuseții. Despre acel moment îi place lui Clenci să vorbească în termeni de basm.

„A aruncat cu praf de stele într-o noapte fără lună și m-a cucerit. De atunci nu i-am mai dat drumul. Eram la Peleș, într-o noapte fără lună, și ea mi-a zis: „Tu nu vezi că eu alunec, oferă-mi brațul să nu cad!”. Atunci i-am oferit brațul, ea l-a luat și nu i-am mai dat drumul și au trecut de atunci 23 de ani.”, conchide artistul.