NEWS

Un elev a fost înjunghiat în curtea unei școli din București. Agresorii au ajuns la Poliție

Un elev a fost înjunghiat în curtea unei școli din București. Agresorii au ajuns la Poliție
Sursă foto: Administrația Școlilor S6

Incident în București. Un elev a fost înjunghiat în curtea unei școli din sectorul 6 din Capitală. Acesta a avut un conflict cu patru minori necunoscuți care au sărit gardul Colegiului Tehnic ”Iuliu Maniu” și l-au agresat.

Un elev a fost înjunghiat la Colegiul ”Iuliu Maniu”

Patru minori au reușit să sară gardul Colegiului Tehnic ”Iuliu Maniu”. Aceștia au avut un conflict cu un elev din clasa a 10-a a liceului.

„Astăzi, 3 aprilie, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) – Secţia 21 Poliţie au fost sesizaţi, în jurul orei 13,00, cu privire la faptul că un elev din cadrul unei instituţii de învăţământ din Sectorul 6 ar fi fost agresat fizic. La faţa locului s-au deplasat cu operativitate poliţişti din cadrul secţiei, care au constatat că aspectele sesizate se confirmă, persoana în cauză fiind un elev, în vârstă de 16 ani, potrivit Biroului de presă al DGPMB.

Elevul ar fi fost înjunghiat de unul dintre minori, cu un obiect tăietor-înţepător.

„La faţa locului s-a deplasat şi un echipaj medical, care i-a acordat primele îngrijiri medicale, elevul fiind transportat la spital, pentru îngrijiri de specialitate”, arată sursa citată.

Poliţiştii au depistat la scurt timp trei minori implicaţi în eveniment, iar cu sprijinul colegilor din cadrul Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti a fost depistat încă un minor implicat, aceştia fiind conduşi la sediul secţiei pentru audieri.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti din cadrul Secţiei 21 Poliţie, în vederea stabilirii situaţiei de fapt şi a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Elevul este operat

Elevul înjunghiat va intra în sala de operaţii, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului „Grigore Alexandrescu”, Raluca Alexandru, care a precizat că viaţa nu îi este în pericol.

„Este un băiat de 17 ani cu agresiune. A primit un pumn şi am înţeles că pe urmă a fost tăiat cu baioneta la nivelul antebraţului. Are o plagă la nivelul antebraţului, o tăietură. Nu are viaţa în pericol. Nu ştiu cât de profundă este plaga pentru că acum va intra în sala de operaţie”, a spus medicul pentru Agerpres.

Elena Șerban nu s-ar vedea făcând altceva decât presă. După ce a studiat Mass Media și Publicitate la SNSPA, a mers direct către televiziune în 2003. A fost, pe rând, reporter, redactor, productor ... vezi toate articolele