NEWS

Un moştenitor secret al celebrei avocate Paula Iacob revendică averea uriașă de 10 milioane de euro

Un moştenitor secret al celebrei avocate Paula Iacob revendică averea uriașă de 10 milioane de euro
Tribunalul București a anulat restricțiile impuse de certificatul verde. Decizia poate fi atacată cu recurs

Un moştenitor secret al celebrei avocate Paula Iacob revendică averea uriașă. Este vorba despre o nepoată prin alianţă.

Un moştenitor secret al Paulei Iacob îi revendică averea uriașă. Este vorba despre o nepoată prin alianţă. În timp ce rudă îndepărtată ar putea moșteni averea de 10 milioane de euro, apropiaţii avocatei cer Ministerului de Finanțe să preia bunurile până la stabilirea moștenitorilor.  O rudă îndepărtată a avocatei Paula Iacob, o nepoată prin alianță care până acum nu a făcut demersuri pentru a intra în posesia moştenirii, mai exact fiica unui verișor al soțului Paulei Iacob.

Paula Iacob a fost avocata lui Nicu Ceaușescu

Paula Iacob a devenit cunoscută în România după Revoluţia din 1989, când a devenit avocata lui Nicu Ceauşescu. De asemenea, ea a fost şi avocata lui Gigi Becali, dar s-a implicat şi în acţiunile organizaţiilor pentru drepturile animalelor.

Undeva în anii ’90 Paula Iacob şi soţul ei au divorţat, dar au continuat să locuiască împreună în aceeaşi casă. Însă, din punct de vedere legal toata averea îi aparţinea avocatei. În acest context, apropiații Paulei Iacob au trimis sesizări către Ministerul de Finanțe, poliție și baroul notarilor prin care au cerut ca toate bunurile să fie securizate, potrivit romaniatv.net

Avocata Paula Iacob a murit, în octombrie 2015, la varsta de 83 de ani. A fost președinte fondator a Federației Române a Asociațiilor, Centrelor și Cluburilor UNESCO. A fost și președintele Asociației Femeilor de Carieră Juridică. S-a remarcat prin pozițiile sale publice în apărarea drepturilor animalelor. A fost căsătorită cu avocatul Niculaie Iacob și are o fiică. Avocata Paula Iacob a murit marți, 6 octombrie 2015. Decesul a survenit din cauza unui stop cardio-respirator. Avocata se afla la locuința sa de pe strada Dobrogeanu Gherea din cartierul Băneasa. Paula Iacob a suferit un accident vascular. La acel moment a fost transportată de urgență la Spitalul Floreasca din București, unde a fost ținută sub supraveghere la terapie intensivă, după care a fost mutată la Spitalul Bagdasar-Arseni.

La finalul anului 2014 a căzut pe stradă și a avut nevoie de intervenția medicilor pentru rănile grave suferite. În plus, a suferit o fractură de șold și a avut nevoie de două intervenții chirurgicale, recuperându-se, în vara anului 2015, într-o clinică de profil din România.