SHOWBIZ

Vedete testate pozitiv la COVID – 19. Cum se simt ele în acest moment?

Vedete testate pozitiv la COVID - 19. Cum se simt ele în acest moment

Val de vedete testate pozitiv la COVID – 19 zilele acestea. Alina Eremia, Alina Pușcău, Monica Anghel, Theo Rose sau Irinel Columbeanu sunt o parte dintre persoanele publice care se luptă în aceste zile cu teribila maladie.

Unii dintre ei sunt la prima experiență, alții au mai fost infectați o dată.

Alina Eremia: „Da, am fost confirmată pozitiv!”

Alina Eremia i-a căzut victimă perfidului virus.

„Nu am vrut să fac o știre din asta, dar mai bine aflați de la mine cum mă simt. Da, am fost confirmată pozitiv, în urma unui test de rutină pe care-l fac săptămânal. Pe fond de oboseală acumulată în ultima perioadă, am fost predispusă să fac acest virus.”, a povestit artista.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alina Eremia (@alinaeremia)

Alina Pușcău: „Este Covid, mă omoară!”

Tulburătoare este declarația pe care a făcut-o modelul Alina Pușcău ieri, pe contul ei de Instagram. Vedeta a povestit în hohote de plâns cât de rău se simte și cât de grav a atacat-o.

„Este Covid, mă omoară. Îmi distruge viața. E așa de greu. Virusul îmi atacă toate organele. Nu pot să mă ridic în picioare, mai mult decât să fac câțiva pași. Am contactat varianta Delta și este foarte greu. Am dureri de cap, vărsături. Este cel mai greu lucru pe care le-am trăit în viața mea. Este foarte greu pentru mine, este extrem de greu. Covid-ul nu este de joacă. Vă rog luați-l în serios faceți-vă vaccinul, aveți grijă că este foarte periculos”, a spus Alina Pușcău.

Monica Anghel: „A debutat ca o răceală!”

Monica Anghel a anunțat acum câteva zile că este pacient Covid.

„Sunt vaccinată cu ambele doze și cu toate acestea tot am făcut covid. Aveți grijă de voi.”, scurt și la obiect, în primă fază.

Câteva ore mai târziu, a apărut în presă și declarația completă în care artista explică exact cum se simte.

”În cazul meu, boala a debutat ca o răceală, gripă, dureri musculare și o stare febrilă. Din fericire, sunt un om conștiincios și mi-am făcut un test rapid care a ieșit pozitiv, după care am mers și am făcut și testul PCR. Înțeleg că, dacă nu eram vaccinată, existau riscuri mari, dar așa totul este mai ușor și e bine că sunt acasă”, a mărturisit Monica Anghel în exclusivitate pentru Playtech.ro.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Monica Anghel (@monikanghel)

Theo Rose infectată pentru a doua oară

Theo Rose este una dintre artistele care trec pentru a doua oară prin această situație.

„Zilele trecute nu m-am simțit prea bine. Am simțit că mă ia o răceală, drept urmare am stat acasă, cu scopul de a face o pauză vocală pentru a putea onora cântările de săptămâna asta. Aseară am făcut un test rapid, care a ieșit pozitiv. La orele 3:00 ale dimineții am plecat să mă testez la o secție de testare PCR non-stop. Astăzi am primit rezultatul, care este pozitiv.”, a explicat artista.

Theo Rose a mai fost infectată o dată cu noul coronavirus, în noiembrie 2020.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by THEO ROSE (@theorose.official)

Irinel Columbeanu, spitalizat din cauza virusului

Fostul milionar de la Izvorani a ajuns la spital din cauza noului coronavirus. Din fericire, însă, Columbeanu nu a avut nevoie să stea mult timp în spital. După ce a fost monitorizat câteva ore, bărbatul a fost plasat în carantină la domiciliu.

„Sunt bine, am ieșit din spital. Nu am nevoie (n.r.- de cineva care să mă ajute). Probabil că da, acum mă voi vaccina”, a declarat fostul om de afaceri pentru fanatik.ro.

Ileana Voicu Ghinea este absolventă a Facultății de Jurnalism, din cadrul Univerității Media. A debutat în presă în anul 2004, în echipa Revistei Apropo, a lucrat și pentru Revista Pro TV Magazin, ... vezi toate articolele