PAPARAZZI

Vika Jigulina, aroganță marca 100.000 de euro. DJ-ița se răsfață cu o cafea la carton pe capota G-ului de fițe | FOTO PAPARAZZI

Vika Jigulina aroganță marca 100.000 de euro. DJ-ița se răsfață cu o cafea la carton pe capota G-ului de fițe | FOTO PAPARAZZI
SURSĂ FOTO: Mediaflux

Despre Jika Vigulina știm că o arde cool din punct de vedere financiar. În esență, de fapt, doar cam asta știm despre celebra artistă, al cărei nume real este Victoria Corneva și este originară din Ucraina.  Doar din ipostazele fotografiate de paparazzi și din ce a mai postat ea din când în când pe social media, ne-am prins că frumoasa de 36 de ani este „soră de cruce” cu luxul și opulența.

Vika Jigulina, aroganță marca 100.000 de euro. DJ-ița se răsfață cu o cafea la carton pe capota G-ului de fițe

Dacă ai fredonat măcar o dată versurile piesei Stereo Love, cu siguranță știi cine sunt Vika Jigulina și Edward Maya. Cei doi artiști au ajuns la o colaborare care a dus la un succes internațional fulminant, pentru care au obținut și premii importante. Piesa „Stereo Love” a primit titlul pentru cea mai bună piesă a anului din partea prestigioasei reviste Billboard.

Producătoarea a devenit cunoscută, însă, publicului din România, datorită colaborării cu echipa de la Xtra Night Show, ea asigurând fundalul sonor al emisiunii de la Antena 1, prezentată de Dan Capatos.

De când s-a retras din televiziune despre Vika Jigulina nu s-au mai aflat multe detalii, știm doar că se iubește cu un celebru medic estetician și că șofează o mașină care bate la ochi și sare bine de 100.000 de euro. Și, pentru că tot a venit vorba despre mașină, iat-o pe artistă zilele trecute, fotografiată de paparazzi Mediaflux.ro, în timp ce făcea o super aroganță care, fie vorba între noi, a fost desigur organizată ad-hoc, însă imaginile merită toți banii.

Zilele trecute, ca orice domniță care se respectă, Vika Jigulina s-a instalat la mall acolo unde a avut de rezolvat una, două diligențe, iar paparazzi Mediaflux.ro au fost, fix, pe urmele ei.

La finalul aventurii, bruneta a decis că, cel mai bine, ar fi să se delecteze cu o cafea, însă lipsa se timp nu i-a permis să facă acest lucru relaxată, la o masă, cu telefonul în față, motiv pentru care și-a asumat să consume delicioasa licoare într-un pahar de carton, în parcarea subterană, pe capota G-ului de fițe, mașina de peste 100.000 de euro pe care o conduce de ani buni, deja.

Ușor debusolată la ieșirea din centrul comercial, moment în care pare că nu mai știe una a parcat, artista își reperează bolidul și, în drum spre volan, își dă seama că mesajele de pe smartphone nu-i permit să plece mai departe, motiv pentru care își lasă liniștită cafeaua pe capotă și se pierde în telefonul mobil care pare să-i fi deschis o lume din care greu a reușit să iasă.

Denumită „Regina platanelor”, Vika Jigulina s-a născut în Cahul, Republica Moldova, mama sa este originară din Kazahstan, iar tatăl vedetei este rus. Familia sa a ajuns să trăiască peste Prut după ce bunicii au fost deportați în Republica Moldova pentru că erau foarte bogați. Pe numele său real Vika Corneva, artista a trăit o copilărie tumultoasă. Părinții săi s-au despărțit atunci când ea avea 6 ani, iar la 14 ani, după ce a absolvit Școala de muzică, Jikulina și-a luat viața în propriile mâini și a aplicat pentru bursă la Timișoara. Artista, deținătoare a 17 discuri de aur, 5 de platină și 4 de dublu-platină, s-a adaptat treptat la viața din România, a reușit să urmeze timp de trei ani cursurile de DJ la Școala populară de arte din Timișoara și apoi s-a angajat la cluburi, unde a furat meserie de la alți colegi, inițial fără să fie plătită, motiv pentru care, o perioadă, a fost obligată să facă bișniță cu telefoane pentru a se întreține. Treptat, Vika a reușit să capete notorietate și a ajuns să mixeze în cele mai prestigioase cluburi din țară, ca DJ rezident. Mutarea la București pentru a colabora cu o stație radio celebră la acea vreme a propulsat-o și mai mult și a ajuns ulterior să lucreze în televiziune, în emisiunea lui Capatos.