Zanni revine la TV și „îndreaptă” tunurile către noua generație de părinți | VIDEO

spot_img

Zanni revine la TV, chiar el fiind cel care a anunța că telespectatorii îl vor vedea în noul sezon al emisiunii „Splash! Vedete la apă”.

Câștigătorul emisiunii concurs „Survivor România”, ediție transmisă de Kanal D, Zanni a semnat apoi cu Pro TV, unde a prezentat Survivor Extra Show de pe voyo.ro, însă după ce s-au terminat filmările, trapperul a fost obligat să se reorienteze.

Am înțeles deja că artistul are o abilitate extrardinară de a „mirosi” proiectele care pot genera succes și fix acolo se duce. Iată că de data aceasta a ales cea mai nouă producție realizată de Antena 1, producție care începe pe 11 august.

Recent, artistul și-a anunțat urmăritorii din mediul online că se antrenează din greu pentru a sări în bazinul olimpic unde se filmează emisiunea trustului Intact.

„Mai învățăm să facem și câte o săritură. Și mai plătesc rata la casă”, a comentat Zanni pe rețelele sociale.

Înainte de participarea la „Survivor România”, Zanni „și-a făcut numărul” la iUmor și Chefi la Cuțite.

VĂ RECOMANDĂM ȘI: Zanni și-a cumpărat apartament cu banii câstigați la „Survivor”. Primele imagini din locuința vedetei

Zanni „îndreaptă” tunurile către noua generație de părinți | VIDEO

Pe lângă preocuparea constantă de a fi în văzul oamenilor, Zanni are din când în când „răbufniri” vizavi de situații care se desfășoară în realitatea pe care cu toții o experimentăm, iar în urmă cu doar câteva zile, a mai bifat una. Invitat în platoul emisiunii „Sport Arena la Zi”, moderată de Alice Bodescu pe Metropola TV, Zanni a găsit răspunsul la întrebarea „de ce nu mai fac copiii sport”.

„Din cauza părinților nu mai merg copiii la sport…. Da, le pui tableta de la 3 ani în mână să se uite la toate prostiile pe Tik Tok, normal că nu o să îl mai intereseze absolut nimic, ce înseamnă disciplină, educație, școală. O să vrea să facă like-uri și să se îmbete de mici cu prostii. Părinții le dau tableta ca să tacă, să nu mai plângă, și părinții aleg… Uite, nu sunt părinte, dar să mor de nu aș face parenting. … și sunt mulți… dar aia sunt din aia flaușați, ca să faca bani, că și ăia vând marketing. Părinților le e lene să își educe copiii. Nu generalizez, ăștia care au copii care sunt cocalari la 12 ani. Nu ai voie la 12 ani, tu ca și copil să ai poză aici cu ochelarii și să faci de-alea cu bani… ”Te îngrop în bani… F…Ă”. Cum să vorbească un copil așa la 12 ani? Un copil la 12 ani… eu știam doar tabla înmulțirii… Dacă îmi zicea unul “taci”, tăceam, că așa era când eram… acum dacă zic, “pe vremea mea”, mă simt ca un bătrân din ăia vai de capul lui, că și ăia sunt puțin limitați… . Din cauza părinților, că în loc să își crească copilul și să își bată capul, îi pune telefonul și tableta în mână la 4 ani și ce să știe ăla?”, s-a exprimat artistul.


spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
Cele mai noi ștri
spot_img
spot_img

Citește și

Cele mai noi ștri
Știri din aceeași categorie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.