SHOWBIZ

15 ipostaze wild cu Mihaela Rădulescu. Ce preocupări are diva la… 52 de ani?

15 ipostaze wild cu Mihaela Rădulescu. Ce preocupări are diva la... 52 de ani

Mihaela Rădulescu nu se dă înlături atunci când se află în fața unei situații extreme.

A sărit cu parașuta, a pilotat, a participat la curse de mașini, face schi, înot, în copilărie a făcut sport de performanță.

Ne amintim că Mihaela Rădulescu este una dintre primele vedete feminine din showbizz care și-a luat permis categoria A, conduce motociclete, iar pasiunea pentru viteză este binecunoscută.

Mihaela Rădulescu:  „N-ai cum să nu găsești 30 de min zilnic pentru tine.”

Sportul îi este rutină zilnică și ori de câte ori are ocazia militează pentru practicarea lui.

„De sport te apuci și te ții, că femeie, dar și că bărbat. Îți dă sănătate, o înfățișare plăcută, o siguranță de sine minunată. Mor de drag când văd femei cu fibră și ținută, fără celulită pe brațe sau… peste tot. Ador fundurile bombate, nu pătrate și plate :).

Le zâmbesc femeilor cu gamba lucrată sau cu coapse țări că stâncă. Le încurajez pe cele care încă n-au ambiție, le motivez pe cele care mă urăsc și se apucă sală și sportul de nervi :), le îmbrățișez pe cele care fac orice formă de sport pentru sănătatea și echilibrul lor. Mă uit cu tristețe la toate femeile care au capitulat mult înainte de vreme, la bărbații care nu vor nici măcar să încerce să scape de burtă și să-și mai lățească umerii, mă doare să văd câți copii sunt uitați în fața tabletelor, în loc să facă sport în aer liber…”, povestea vedeta pe contul de Facebook.

În ciuda celor 52 de ani pe care îi are, Mihaela Rădulescu se plasează încă în ipostaze care le-ar provoca un gol în stomac până și domnițelor de 30 de ani.

„N-ai cum să nu găsești 30 de min zilnic pentru tine. Nu căuta explicații, scuze sau descrieri de situații pe care „doar tu le trăiești”.

Sportul e viață, așa cum e și iubirea sau educația… Fă loc pentru toate în viața ta…
Iubește-te pe tine, ca să-i poți iubi și pe alții.

Știți vorba…, așa cum știți toate teoriile posibile, dar tot nu credeți că v-ați putea schimba viață radical… În bine, în frumos, în armonie și relaxare…

De-o viață mă ofer că exemplu pentru femeile ca mine. Dacă eu pot, oricine poate. În afara celor care-s prea proști să înțeleagă despre ce vorbim și care cred că o femeie cu fibră, cu mușchi e…”femeia-bărbat””, conchide vedeta Pro TV.

Cumva, fix această iubire pentru adrenalină i-a adus alături bărbați cu pasiuni extreme. Fostul soț, de exemplu, Elan Schwartzenberg un pasionat de motociclete care conduce astfel de mijloace de transport de la vârsta de 17 ani. Nici actuala jumătate nu se lasă mai prejos.

În 1999, „Neînfricatul” Felix Baumgartner bătea recordul mondial pentru saltul de la cea mai mare înălţime de pe o clădire, când a sărit de pe Turnul Petronas, din Kuala Lumpur, Malaezia.

„În aer mă simt ca acasă”, spunea la un moment dat austriacul care are în palmares o serie întreagă de sărituri extreme.

Printre acestea, saltul de pe cel mai înalt pod din lume, Viaductul Millau din Franţa (2004), de la 343 de metri; săritura de la etajul 52 al clădirii Torre Mayor din Mexic; şi de la 509 metri, de pe turnul din Taipei, Taiwan, una dintre cele mai înalte din lume la data saltului, în 2004.

În toată această nebunie frumoasă îi este alături Mihaela Rădulescu, iar rezultatele lor sunt constant prezentate în fotografii pe contul ei de Instagram.

15 de ipostaze wild cu Mihaela Rădulescu. GALERIE FOTO.

Ileana Voicu Ghinea este absolventă a Facultății de Jurnalism, din cadrul Univerității Media. A debutat în presă în anul 2004, în echipa Revistei Apropo, a lucrat și pentru Revista Pro TV Magazin, ... vezi toate articolele