LIFESTYLE

A fost desemnat cel mai frumos bărbat din lume. Un medic a folosit ”tehnici de cartografiere facială”

A fost desemnat cel mai frumos bărbat din lume. Un medic a folosit tehnici de cartografiere facială

A fost desemnat cel mai frumos bărbat din lume. Un medic a folosit tehnici de cartografiere facială utilizând raportul grecesc Golden Ratio of Beauty Phi. Astfel, chirurgul estetician Julian De Silva l-a considerat pe britanicul Regé-Jean Page, actorul din Bridgerton, drept câștigător.

Raportul analizează simetria feței unei persoane pentru a determina cât de atractivă este percepută aceasta. Leonardo Da Vinci era cunoscut pentru faptul că folosea acest instrument în lucrările sale pentru a le face mai atrăgătoare din punct de vedere vizual.

A fost desemnat cel mai frumos bărbat din lume. Cel mai mare punctaj pentru ochi

Dr. De Silva a constatat că raportul lui Page a fost 93,65%, ceea ce îl face pe acesta cea mai atractivă celebritate masculină. Actorul australian Chris Hemsworth a obținut un scor de 93,53%, iar americanul Michael B.Jordan s-a clasat pe locul al treilea cu 93,46%.

Pe listă au mai fost incluși jucătorul de fotbal masculin al Angliei Jude Bellingham (92,22%), Robert Pattison (92,15%), Chris Evans (91,92%) și George Clooney (89,91%).

„Regé a câștigat datorită feței sale de o frumusețe clasică și a superbilor ochi căprui”, a explicat Dr. De Silver. „A avut cu ușurință cel mai mare punctaj pentru distanța dintre ochi, iar poziționarea ochilor săi a obținut, de asemenea, un punctaj ridicat. Buzele sale perfect conturate au obținut, de asemenea, un punctaj ridicat, iar singura notă pe care a obținut-o ușor mai mică a fost pentru lățimea și lungimea nasului”.

Top 10 cei mai atrăgători bărbați celebri, potrivit științei

Regé-Jean Page – 93,65%.

Chris Hemsworth – 93,53%

Michael B Jordan – 93,46%

Harry Styles – 92,30%

Jude Bellingham – 92.22%

Robert Pattison – 92.15%

Chris Evans – 91.92%

George Clooney – 89.91%

Henry Golding – 87.98%

Dwayne Johnson – 86.07%