SHOWBIZ

Adela Popescu, atac de panică în avion. Vedeta și soțul ei nu au mai ajuns în vacanța programată la Roma

Adela Popescu atac de panică în avion. Vedeta și soțul ei nu au mai ajuns în vacanța programată la Roma
11 oct. 2021 | 12:35

Adela Popescu a făcut un atac de panică în avion. Vedeta și soțul ei nu au mai ajuns în vacanța programată la Roma în cinstea sărbătoririi zilei sale de naștere.

Adela Popescu și Radu Vâlcan aveau programată, la finalul săptămânii care tocmai s-a încheiat, o scurtă escapadă romantică în capitala Italiei. Vacanța era un cadou din partea lui Radu Vâlcan pentru soția sa, care a împlinit pe 8 octombrie vârsta de 35 de ani.

Adela Popescu a renunțat la vacanță după un atac de panică

Entuziasmată de prima sa vacanță după ce a devenit mamă a treia oară, Adela Popescu și-a ținut la curent permanent urmăritorii din mediul online cu detaliile despre plecarea sa.

Plecată de acasă cu zâmbetul pe buze, un incident petrecut în avion a speriat-o foarte tare. Drept urmare, actrița a renunțat la vacanță și a decis să se întoarcă acasă.

„Nu, nu am mai ajuns la Roma. La o oră după decolare, din cauza unei urgențe medicale, a trebuit să ne întoarcem pe aeroport. Voi știți că mie îmi e frică să zbor, iar starea de panică provocată de ceea ce s-a întâmplat m-a făcut să îmi doresc să cobor din avion. Sigur că Radu a încercat să îmi explice că persoana cu probleme e pe mâini bune acum, că nu e vorba de nicio defecțiune a aparatului de zbor, dar nu a fost chip să mă convingă. Probabil am făcut un atac de panică și toate îmi păreau «semne».

Cei care ați trecut printr-unul știți probabil cum deformează realitatea”, a scris Adela Popescu în mediul online.

Adela Popescu și Radu Vâlcan au înlocuit vacanța cu… mâncare italienească

Vedeta și-a continuat mesajul în mediul online povestind că ea și soțul ei au comandat mâncare italienească. Probabil pentru a-și amăgi puțin dezamăgirea unei vacanțe eșuate:

„În fine… am ajuns acasă, am comandat mâncare italienească, prosecco și aproape am pupat pământul că sunt în siguranță. Acum, întrebarea mea e, voi ce ați fi făcut? V-ați fi continuat zborul sau ați fi coborât?”, a scris Adela pe Facebook.

Adela Popescu a renunțat și la zilele sale libere, iar luni dimineață a revenit la cârma emisiunii „Vorbește lumea”, pe care o prezintă la Pro TV.