Alex Dima și-a refăcut viața după drama pierderii primei soții. Vedeta Pro TV a devenit din nou tătic

spot_img

Alex Dima, vedeta Pro TV care în urmă cu 13 ani a trăit drama vieții lui, după ce soția și mama fetiței lui de 1 an a murit de cancer, este, din nou, fericit.

Îndrăgitul jurnalist, prezentator al emisiunii „România, te iubesc”, a devenit din nou tătic. Jumătatea lui Geogiana, femeia care-i este alături de mai bine de 7 ani, a adus pe lume un băiețel.

Fericita veste a fost făcută publică chiar de Alex Dima care și-a „strigat” bucuria pe contul de Instagram.

VĂ RECOMANDĂM ȘI: Monica Bîrlădeanu testează răbdarea și discernământul în ședința de shopping la mall | EXCLUSIV PAPARAZZI

„O minune de copil a venit pe lume! Sunt și tată de băiat! 😄 Familia noastră trăiește valuri de sentimente, am râs, am plâns, râdem, ne bucurăm din plin de aceste momente minunate, de acest dar care ne zâmbește și gungurește. Dacă vă aruncați o privire spre cer, prin al 9 lea o să ne zăriți și pe noi cum îl adulmecam pe micul prunc pe toate părțile. Ne-a arătat și că poate să țipe din toți rărunchii. Urmează acum nopțile nedormite (sper să demonteze acest mit), scutece, muzică din jucării și toată aventura. Aștept cu nerăbdare!”, a scris Alex Dima.

Alex Dima a cunoscut-o pe Georgiana la 6 ani după ce a rămas văduv

Ale Dima a rămas văduv după doar un an după ce soția lui a adus-o pe lume pe Sara, o minune de fetiță pe care jurnalistul a crescut-o singur. Un nemilos cancer i-a luat viața, în doar 6 luni, femeii care i-a devenit soție pentru prima dată, iar mult timp Alex Dima nu a înțeles de ce a fost ales să i se întâmple această dramă.

„E cumplit când afli o astfel de veste. Probabil dacă nu era Sara, nu știu ce s-ar fi întâmplat, probabil o luam razna sau probabil nu mai știați nimic de mine niciodată în România, pentru că am avut foarte multă ură pe locul acesta. Pe locul asta pentru că (soția mea – n.r.) a ajuns într-un spital, la un doctor care nu a tratat-o așa cum trebuie. I-a dat niște creme. Te duci la doctor și ți se spune că ești bine, ai chestia asta, nu ai nimic, du-te acasă și vezi-ți de viață și acolo era o boală care s-a dezvoltat fără să știm. Boala asta se dezvoltă fără să știi. Când am aflat a fost prea târziu, mult prea târziu”, a mai completat el.

Ani după, Alex Dima a cunoscut-o pe Georgiana, cea care a devenit partenera lui, mama copilei și, iată, mama unui nou membru, un băiețel, care le completează familia.

„Sunt de aproape 6 ani cu Georgiana. Nu am cunoscut-o în aeroport, am văzut-o în aeroport. Eram la un eveniment la Timișoara și ea tot așa, cu treabă pe acolo și când am ajuns la aeroport am sesizat-o. Am văzut la chech-in, m-am tot uitat după ea. Cred că și ea pe mine, adică, mi-a spus că m-a remarcat. Am avut un contact, iar când am ajuns la filtru, aproape de poartă, de fapt acolo s-a întâmplat, cumva a fost obraznică și s-a băgat în fața mea. M-am uitat de vreo 2-3 ori în aeroport, am văzut-o și în avion… și sunt om serios, ce era să zic «mă știi de la televizor? De aia te uiți la mine. Eu nu te știu». Nu am vorbit, ne-am văzut fiecare de ale noastre. Doar ne-am uitat unul la altul. Ochii și tupeul m-au atras foarte mult la ea. Nu am vorbit în avion, nu aveam voie (râde). Și după o lună sau chiar mai bine am fost chemat, ea lucra într-o bancă. Și am fost chemat să vorbesc acolo despre copiii din Magic Camp. Nu a fost mâna ei, acolo ne-am găsit. Ea se ocupa cu povestea asta, ne-am întâlnit și uite că din vorbă-n vorbă au trecut 6 ani. I-am zis că o știu din aeroport, bine înainte de asta s-a făcut un grup pe Facebook sau pe Whatsapp nu mai țin minte și acolo am văzut-o, din poză.

Și am intrat în vorbă, știu că la prima noastră întâlnire am mâncat o fasole că era în perioada aia în care aveam gastrită. Prima oară ne-am întâlnit în mall-ul din Băneasa, a fost chiar în seara cu incendiul de la Colectiv”, a mărturisit Alex Dima în podcast-ul lui Cătălin Măruță.


spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
Cele mai noi ștri
spot_img

Citește și

Cele mai noi ștri
Știri din aceeași categorie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.