Ambasadorul Italiei, vizită la cel mai mare producător de utilaje agricole din România. Cifra de afaceri anunțată pentru 2022 – 70 de milioane de euro!

spot_img

Alfredo Durante Mangoni, ambasadorul Italiei în România, a vizitat cel mai mare producător de utilaje agricole din România, fabrica Maschio Gaspardo de la Chișineu-Criș. Ambasadorul a fost însoțit de Roberto Sperandio, consulul onorific al Italiei la Arad, de Florin Flavius Chereji, primarul orașului Chișineu-Criș și de Zoltan Biro, viceprimarul orașului. Oaspeții au fost întâmpinați la fabrică de omul de afaceri Mirco Maschio, președintele Grupului Maschio Gaspardo.

Mirco Maschio le-a prezentat oaspeților fabrica de la Chișineu-Criș, cifrele de vânzări, dar și structura Maschio Gaspardo România.

Cel mai mare producător de utilaje agricole din România: 400 de angajați și o cifră de afaceri estimată pentru 2022 la 70 de milioane de euro

Investițiile au fost făcute în România începând din 2003, au dus la dezvoltarea unei fabrici cu peste 400 de angajați, cu o cifră de afaceri prevăzută pentru anul în curs de 70 de milioane de euro.

Fabrica Maschio Gaspardo de la Chișineu-Criș este dedicată producției de utilaje agricole, de pregătire a terenului, pluguri, discuri, cultivatoare, scarificatoare, mașini pentru tăiat și recoltat fân și prese de balotat.

Spațiul de producție este de 26.000 de metri pătrați, în care s-au făcut investiții ce țin de robotizare, cu un nivel calitativ foarte ridicat.

Ambasadorul Italiei: Mirco Gaspado e foarte aproape de cerințele pieței și ne face să fim foarte mândri

Președintele Grupului, Mirco Maschio, a prezentat oaspeților fabrica de la Chișineu-Criș, cifrele de vânzări și structura Maschio Gaspardo România.

Maschio Gaspardo România și-a sporit capacitatea de producție cu 20%, în urma unei investiții finalizate în 2021, care a mărit suprafața fabricii cu peste 5000 mp și a permis dotări cu tehnologii de ultimă oră.

Această creștere va permite ca producția să  se ridice la 5000 de echipamente pe an, cu precădere mașini pentru prelucrarea minimală a solului, pluguri și prese pentru baloți rotunzi.

Ambasadorul Alfredo Durante Mangoni consideră că Maschio Gaspardo este o societate care s-a adaptat foarte bine realității din România și este aproape de cerințele pieței.

„Maschio Gaspardo este o societate care a dat dovadă că poate să coaguleze într-un mod omogen componenta tehnologică cu componenta umană. Este o firmă care este aproape de cerințele pieței, care ne face să fim foarte mândri de ceea ce a realizat”

Mirco Maschio, considerat ”o emblemă pentru comunitățile română și italiană

Roberto Sperandio, consulul onorific al Italiei la Arad, a afirmat că Mirco Maschio, președintele Grupului Maschio Gaspardo, reprezintă o emblemă pentru comunitățile italiană și română.

„Suntem foarte mândri de investițiile făcute și locurile de muncă create la Chișineu-Criș de un investitor italian. Un astfel de investitor este o emblemă pentru comunitățile italiană și română, pe care le sprijină din punct de vedere social și cultural. Abia așteptăm să avem noi investiții, pentru a fi alături de el”

Nu doar bussines, ci și promovarea culturii

Mirco Maschio s-a declarat onorat de vizită,le-a arătat oaspeților fabrica și a vorbit și despre relația Grupului său cu comunitatea italiană din România.

Mirco Maschio, președintele Grupului Maschio Gaspardo:.

„Maschio Gaspardo are o relație foarte strânsă cu comunitatea italiană din România, Ambasada Italiei la București, Consulatul Onorific al Italiei la Arad. Grupul nostru s-a implicat pentru promovarea culturii italiene și a colaborării dintre Italia și România”

Grupul Maschio funcționează din 1964. Opt unități de producție și 2000 de angajați 

Grupul Maschio Gaspardo este un jucător mondial în producția de echipamente de cultivare, însămânțare, fertilizare, tratare a culturilor, întreținere ecologică și echipamente pentru fân.

Fondat în Campodarsego (PD) în 1964 de frații Egidio și Giorgio Maschio, Grupul Maschio Gaspardo are 2000 de angajați în întreaga lume în 8 unități de producție, (dintre care 3 în străinătate – China, India și România) și în 13 filiale comerciale (Italia, Franța, Spania, Germania, Polonia, Ucraina, Turcia, Rusia, America de Nord, Africa de Sud, China, India și România).

Maschio Holding este acționarul majoritar, împreună cu Friulia Finanziaria FVG și Veneto Sviluppo S.p.A.

 


spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
Cele mai noi ștri
spot_img

Citește și

Cele mai noi ștri
Știri din aceeași categorie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.