SHOWBIZ

Anamaria Prodan: Pentru mine nu este loc de împăcare. Ce avere are de împărțit cu Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan Pentru mine nu este loc de împăcare. Ce avere are de împărțit cu Laurențiu Reghecampf
19 oct. 2021 | 17:32

De aproape o săptămână,  Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf țin prima pagină a ziarelor. Una dintre cele mai cunoscute familii din showbizul românesc a ajuns într-un punct critic: Laurențiu Reghecampf a decis să depună actele de divorț.

Cu toate că ieri a oferit o declarație în cadrul căreia nu spunea nimic concret, astăzi Anamaria Prodan a decis să pună punctul pe „i”.

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, Anamaria Prodan a vorbit despre situația prin care trece ea și familia sa, cât și despre trădarea lui Laurențiu Reghecampf.

Cum a aflat Anamaria Prodan de decizia de a divorța a lui Laurențiu Reghecampf

Deși în mod normal ar fi trebuit să afle această veste de la cel care i-a fost alături mai bine de 13 ani, Anamaria Prodan a relatat că vestea i-a dat-o „un polițist”:

„Eu am aflat prima dată de divorț când conduceam. M-a oprit un polițist și m-a intrebat cum s-a întâmplat asa ceva. Că tocmai a anunțat soțul dumneavoastră în presă, că divorțează. Vorbim foarte rar, pentru că eu consider că ce am avut de spus am spus, frumos și elegant”, a povestit Anamaria Prodan în emisiunea „La Măruță”.

Anamaria Prodan: „Pentru mine nu este loc de împăcare”

Vizibil afectată de perioada prin care trece și adesea cu lacrimi în ochi, Anamaria Prodan exclude o posibilă împăcare cu Laurențiu Reghecampf.

„Pentru mine nu mai există loc de întoarcere, de împăcare. Pentru că pe mine mine, un om nu trebuie să mă mintă sau să mă trrădeze. Probabil nu a mai fost fericit. Am vorbit rar. Noi am trecut printr-o perioadă grea. Un an de zile am încercat să o salvez pe mama mea.

Un an nu am făcut nimic. Am încercat să o salvez pe mama. Eu nici acum nu vreau să cred că există așa ceva, că a existat altă femeie. Nu vreau să vorbesc despre asta. Eu pot să divorțez în 30 de minute la Ambasada din America. Eu sunt omul care nu regret nimic. Ceea ce vedeți astăzi, îmi este străin și mie. Nu îmi doresc să fiu târâtă în așa ceva. Nu îl cunosc pe omul de astăzi, nu îmi trebuie un astfel de om. Mă simt foarte trădată”, a declarat Anamaria Prodan „La Măruță”.

„Am vorbit acum două nopți cu soțul meu și îmi spunea că această domnișoară nu vrea să apară în presă niciodată. Cineva ar fi făcut conturi fake și așa ar fi ajuns mesajele și imaginile cu ei”, a mai adăugat impresara.

Ce avere are de împărțit Anamaria Prodan cu Laurențiu Reghecampf

Pentru că în presa tabloidă s-au vehiculat sume exorbitante de milioane de euro, Anamaria Prodan a dezvăluit și ce avere are de împărțit cu Laurențiu Reghecampf. Impresara a punctat că Laurențiu Prodan va ieși din căsătoria cu ea doar cu salariul pe care îl are în prezent la CSU Craiova și un imobil pe care îl deține în Statele Unite ale Americii.

„Toți banii mei sunt moșteniți de la mama mea. Nu aveam nimic de împărțit. Laurențiu are salariul lui, dar să nu exagerăm și să spunem că a avut 7 milioane de euro salariu. Dacă pleacă din căsnicie, Reghecampf pleacă cu salariu de la Universitatea Craiova și o casă în America. Anamaria Prodan este milionară! Nu eu, copiii. El? Nu știu. Lumea zicea că va lua jumătate din avere. Nu! Nu avem nimic împreună. Nu am avut contract prenupțial.”

Laurențiu Reghecampf nu și-a mai vizitat băiatul

Marea dezamăgire a Anamariei Prodan este, de fapt, lipsa de implicare a antrenorului în viața fiului lor, Laurențiu junior. Impresara a dezvăluit că cel mic a devenit „o umbră” din ceea ce era din cauza suferinței provocate de faptele lui Laurențiu Reghecampf.

Totodată, Anamaria Prodan a precizat că și-ar dori ca Laurențiu Reghecampf să se implice mai mult în creșterea copilului, nu financiar, ci cu prezența sa în viața lui:

„Pentru mine, băiatul meu și fetele mele e ceva oribil. Bebeto, vine plângând acasă și spune « De ce ceilalți părinți vin să-și vadă copiii și la mine?». I-am zis să fie puternic, că aceste lecții îl fac mai puternic.  Este o umbră. Îi e rușine să iasă pe stradă. Este terminat”

Ce pretenții are Laurențiu Reghecampf în divorțul cu Anamaria Prodan

După ce a dezbătut pe scurt subiectul financiar, Anamaria Prodan a povestit că Laurențiu Reghecampf i-a solicitat să renunțe la numele Reghecampf după finalizarea divorțului:

„Noi am fost familia Reghecampf-Prodan. Încă suntem căsătoriți și el este capul familiei.  Da, mi-a cerut să renunț la nume. Așa are el niște chestii. Și? Dar mă interesează? Eu m-am născut Anamaria Prodan”, a adăugat Anamaria Prodan.