La un eveniment de gală, Anamaria Prodan a făcut senzație, purtând o rochie ce îi lăsa la vedere un tatuaj de dimensiuni mari, amplasat pe umărul stâng: un desen special cu chipurile soțului și ale celor trei copii din familia Reghecampf- Prodan: micuțul “Bebeto” și cele doua fete, Sarah și Rebeca. Desenul cu pricina are o poveste a lui, dar, în contextul actual, când căsnicia ei cu Laurențiu Reghecampf a ajuns la final, parcă nu-și mai are rostul. A apărat ca o leoaică această căsnicie, a negat evidențe. Practic, pare că a crezut orbește în soțul pe care îl numea: ”Soarele meu”. Dar iată, ceva ce ea a crezut că este pentru totdeauna, s-a dovedit a nu fi.
La momentul respectiv, când Anamaria Prodan a urcat pe scenă pentru a primi titlul de ”Femeia anului 2019 în România”, toată lumea i-a putut admira tatuajul.
Se pare că tatuajul cu pricina, ce include, în afară de cei trei copii ai impresarei de fotbaliști, și chipul soțului, ar fi fost realizat când Laurențiu Reghecampf se afla în Arabia Saudită, unde antrena Al-Hilal. Cu acest desen, Anamaria a dorit să-i facă o surpiză soțului.
În actualul context, în care divorțul celor doi pare a fi iminent, rămâne de văzut ce decizie va lua Anamaria Prodan în privința tatuajului ce include și chipul lui Reghe.
La rândul său, Laurențiu Reghecampf are și el mai multe tatuaje, cel mai mare fiind pe mână și ilustrează chipul fiului său, Laurențiu Reghecampf jr. Situația lui este mult mai simplă, pentru că nu ar exista niciun motiv să șteargă imaginea cu chipul propriului său copil, chiar dacă, așa cum a declarat recent, deja a depus actele pentru a divorța de Anamaria Prodan.
Dacă Anamaria Prodan va decide să păstreze tatuajul intact, va fi alegerea ei. Însă, dacă va decide să șteargă chipul lui Reghe, din tatuajul cu familia sa, are la îndemână alternativa îndepărtării acestuia cu ajutorul laserului, cea mai nouă și modernă metodă. În plus, tratamentul cu laser este considerat cel mai sigur, comparativ cu metodele alternative, precum dermabraziunea sau excizia chirurgicală. Explicația este că laserul are efect doar asupra pigmenților colorați ai tatuajului și nu afectează și alte structuri din jurul zonei respective, iar riscul de apariție a cicatricilor este minim.
În funcție de toleranța pacientului la durere, fie se folosește, înainte de procedură, un unguent analgezic, fie se recurge la o anestezie locală injectabilă.
Cel mai usor se îndepărtează tatuajul negru, spre deosebire de cele colorate, care necesită mai multe ședințe de tratament.
În general, pentru îndepărtarea unui tatuaj profesional sunt necesare 5- 10 ședințe de tratament cu laser.
Foarte rar, după îndepărtarea cu laser a unui tatuaj, pe zona unde s-a aplicat tratamentul apar hipopigmentarea (pete albe) sau hiperpigmentarea (pete închise la culoare).