SHOWBIZ

Ce avere au de împărțit Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf?

Ce avere au de împărțit Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf este, fără doar și poate, scandalul momentului.

Pe lângă frecușurile amoroase, bârfele, acuzele, poveștile, unul dintre cele mai importante aspecte pe care le au cei doi de gestionat este: averea.


În cei 15 ani de căsătorie, sexy impresara și antrenorul de fotbal au agonisit o avere importantă, asta pe lângă banii pe care fiecare îi avea de dinainte de mariaj.

Laurențiu Reghecampf: „Am depus actele de divorț, la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată!”

Aceasta a fost declarația care a declanșat isteria. După luni de zile în care s-a discutat despre posibilul divorț al celor 2, Laurențiu Reghecampf a pus punctul pe „i” la începutul acestei săptămâni când declara că:

„Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine. Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Am depus actele de divorț, la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată”

Ce avere au de împărțit Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf?

100 de milioane de euro, aceasta pare să fie suma pe care o au de împărțit cei doi soți Reghecampf. Faptul că formează una dintre cele mai bogate familii din România nu mai este niciun dubiu. De fiecare dată când a fost întrebată, Anamaria Prodan a vorbit cu subiect și cu predicat despre averea ei și despre faptul că aceasta s-a „dezvoltat” de-a lungul timpului.

„Am evoluat! E normal să am mai multe brățări în fiecare an, că muncesc. Eu și când eram mică, aveam lanț de aur, când lumea nu știe ce e aia. Eu fac parte din ăia din Forbes care nu își doresc să apară. Eu am bani, am avere. Îți dai seama că știu câți bani am, că îi socotesc. Dacă acum aș renunța la meseria mea, aș trăi pentru încă 20 de vieți. Suntem acolo, undeva între 50 și 100 de milioane”, a explicat Anamaria Prodan, la Xtra Night Show.

În afară de banii din conturi, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf vor avea de decis și ce au de făcut cu vila pe care o au în Dubai.

Care este averea pe care a moștenit-o Anamaria Prodan de la mama ei, Ionela Prodan

Wowbiz.ro povestea acum ceva vreme cam cât era de consistentă declarația de avere a Ionelei Prodan, în 2021. Acum 9 ani de zile, răposata cântăreață Ionela Prodan deținea 6 imobile, dintre care 5 case și un apartament, fiecare având cel puțin 150 mp precum și un teren de 3.500 mp în județul Ilfov.

În plus, acestea erau completate de bijuterii în valoare de 10.000 de euro și tablouri de 35.000 de euro, iar conturile bancare are solistei erau pline cu sume exorbitante. Mai exact, Ionela Prodan avea 473.000 de euro, 430.000 de dolari și 3,16 milioane lei puși deoparte.

Ileana Voicu Ghinea este absolventă a Facultății de Jurnalism, din cadrul Univerității Media. A debutat în presă în anul 2004, în echipa Revistei Apropo, a lucrat și pentru Revista Pro TV Magazin, ... vezi toate articolele
Parteneri