Anamaria Prodan spune că ea va fi nașa fiicei lui Reghecampf, dacă e adevărat că antrenorul va avea un copil

Anunțul divorțului dintre impresara de fotbaliști Anamaria Prodan și antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf este, fără îndoială, un subiect monden de larg interes. De altfel, cei doi au constituit mereu un subiect pentru presă și chiar au avut, la un moment dat, un reality show în care și-au expus viața.

De ceva vreme se zvonea că cei doi se vor despărți, lucru, pe atunci, infirmat vehement de Anamaria Prodan. De altfel, cel puțin în aparență, totul mergea bine în relația lor de cuplu, Anamaria părea că-și divinizează soțul, căruia chiar îi spunea „Soarele meu”.

Ei bine, recent, Laurențiu Reghecampf, antrenorul Universității Craiova, în general mai reținut în declarații, a spus, cu subiect și predicat, că a depus actele de divorț.

Potrivit unor informații apărute în presă, Reghecampf ar locui, deja, cu actuala sa iubită, în apartamentul din Craiova pus la dispoziție de club, iar femeia ar fi însărcinată, în trei luni, cu o fetiță.

Anamaria Prodan a declarat, pentru emisiunea „La Măruță”, că nu divorțează de Reghecampf. Surprinzător este faptul că, în emisiune, alături de Anamaria se afla și Adrian Thiess, cel despre care s-a scris că va fi nașul copilului antrenorului.

Surpriza a fost că referitor la zvonul că iubita antrenorului Universității Craiova ar fi însărcinată, Anamaria a declarat că, în cazul în care acest lucru se confirmă, ea va fi nașa copilului.

Nu știm cine e asta, nu mai promovați non valori! Dacă e adevărat, eu și Adrian Thiess suntem nași, eu devin nașa fiicei lui. Dacă e adevărat, divorțez eu, a declara Anamaria Prodan.

Cele mai noi ștri
Cele mai noi ștri
Știri din aceeași categorie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.