Andi Moisescu, pasiune de bogați. Care-i meseria cel mai aproape de suflet

spot_imgspot_img

Andi Moisescu a făcut de toate, de la vândut ziare, la prezentator TV. A trecut și prin zona de DJ, dar și prin cea de om de online, însă, de departe, cea mai apropiată de suflet îi este o preocupare pe care abia acum începe să și-o asume în adevăratul sens al cuvântului, și anume meseria de skipper (navigator cu acte în regulă).

Este un virus pe care-l are din copilărie adânc impregnat în ADN, virus a cărui existență nu a conștientizat-o decât după ce a trecut de 40 de ani. Bunicul i-a fost ofițer de marină, iar mama lui deține permis de skipper, cumva familia începea să se teamă că se va dilua tradiția.

VĂ RECOMANDĂM ȘI: Designerul Ana Radu mai are de lucrat la capitolul… FERMITATE | EXCLUSIV PAPARAZZI

„Am copilărit în Mangalia, bunicul meu a fost ofițer de marină. La noi e o tradiție în familie, maică-mea are și ea carnet de skipper și se făceau deja discuții pe marginea acEstui subiect. Recunosc că am avut întotdeauna o pasiune pentru bărci, doar că am amânat mereu să fac școala, până la un moment dat.”, a povestit Andi Moisescu la „La Măruță”

Iată că visul lui și al familia s-a împlinit, iar astăzi, când nu este la televizor, Andi Moisescu este pe mare, la competiții de profil. Fix în aceste momente, vedeta Pro TV se bucură de una dintre cele mai noi performanțe în domeniu și anume un onorant loc 2, la o competiție care tocmai s-a terminat în Bulgaria.

„Am fost din nou pe podium, de data asta pe locul al II-lea! Iar pentru această bucurie trebuie să le mulțumesc neapărat colegilor mei de echipaj, pentru că nu urmăresc niciodată performanța fără distracție! Aplauze mii și stele făclii, tuturor câștigătorilor, de la mici și voinici, până la racer-e mari și tari!”, a povestit mândru Andi Moisescu.

Această performanță a mișcat inimi de români până departe în Monaco, de unde Mihaela Rădulescu a transmis o invitație deschisă românilor ei.

„Bravo ! Sunteți așteptați la Monaco, au destule competiții pe care le puteți câștiga, păreți genul care poate orice, oriunde.”, a spus vedeta.

spot_img

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
Cele mai noi ștri
spot_img
spot_img

Citește și

Cele mai noi ștri
Știri din aceeași categorie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.