SHOWBIZ

Andreea Marin și-a renovat casa. Cum arată locuința în care trăiește fosta Zână a Surprizelor alături de iubitul ei diplomat?

Andreea Marin și-a renovat casa. Cum arată locuința în care trăiește fosta Zână a Surprizelor alături de iubitul ei diplomat

Andreea Marin a avut multă treabă în ultima perioadă. Fosta vedetă a Surprizelor s-a ocupat de renovarea casei în care locuiește alături de iubitul ei diplomat.

Vedeta a schimbat mobilierul, a accesorizat cu totul și cu totul diferit spațiul în care trăiește.

Veselia este, fără doar și poate, cuvântul de ordine atunci când vine vorba despre energia spațiului în care-și trăiesc povestea de dragoste Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu.

Zilele trecute, vedeta televiziunii publice le-a prezentat fanilor din social media cum arată locuința ei după renovare.

„A fost o zi pur și simplu pe sufletul meu. După primul prânz în noua grădină, redecorată, schimbată, plină de miresme, culori, ciripit de păsări vesele și zumzete, am privit ploaia de pe terasă cu o plăcere pe care nu am mai simțit-o vreodată, pentru că sunt o fată a soarelui, nu credeam până azi că poate să-mi placă și ploaia. Dar când te simți bine alături de cel drag, când e atâta verde în jur și e pace în tine, vezi parcă altfel totul’, a scris Andreea Marin pe Instagram.

În plus, Andreea Marin a povestit că multe dintre modificările făcute au fost realizate alături de iubitul ei, Adrian Brâncoveanu.

„În doi, tot ce ne-am propus a mers mult mai bine și mai plăcut: am ajuns la partea finală unde punem tablouri, oglinzi, decorațiuni, uneori le facem împreună cu mâinile noastre, e mai plăcut și mai eficient decât să cumperi de-a gata. De pildă, decorațiunea cu flori de deasupra bucătăriei, am făcut-o după modelul celei din spațiul de gătit de acasă, dar iată că a doua oară a ieșit mai frumoasă. Avem experiență deja.

Tușa personală și amintirile ce rămân după ce ai făcut cu mâinile tale un lucru pe care-l privești apoi zilnic și te bucuri că e unic, al tău, nu-l găsești replicat întocmai nicăieri. Bucuria de a clădi ceva împreună, chiar și când batem cuie, măsurăm, imaginăm, potrivim, aranjăm. Simplitatea unei zile cu soare și cu ploaie. Viața e frumoasă, atunci când e pace în noi’, a mai scris Andreea Marin pe Instagram.

Cine este Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin. A fost consul în Damasc

Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin, este diplomat. Potrivit informațiilor din biografia profesională, Adrian Brâncoveanu înainte de a fi consul a fost referent principal în MAE și viceconsul la Damasc. S-a lansat în afaceri apoi, dețînând o firmă, pe care a închis-o însă în anul 2007.

„Cred că, de fapt, pe noi ne-a unit suferința. Fiecare pierduse un om drag extrem de apropiat. Eu, pe tatăl meu. Și în felul ăsta ne-am apropiat, vorbind despre lucruri dureroase și grele pentru noi. N-a fost dragoste la prima vedere. Lucrurile au venit în timp și, cred eu, într-un mod sănătos.”, povestea Andreea Marin la un moment dat.

Ileana Voicu Ghinea este absolventă a Facultății de Jurnalism, din cadrul Univerității Media. A debutat în presă în anul 2004, în echipa Revistei Apropo, a lucrat și pentru Revista Pro TV Magazin, ... vezi toate articolele