Bianca Drăgușanu, șefa finanțelor. Câți bani a lăsat la o masă de fițe din zona de lux | PAPARAZZI

spot_img

Bianca Drăgușanu centrează, Bianca Drăgușanu dă cu capul. Cam între aceste constante își desfășoară fosta soție a lui Victor Slav existența și îi place. Într-un interviu pe care l-a acordat în exclusivitate pentru mediaflux.ro, blonda ne povestea că parcurge una dintre cele mai frumoase perioade ale vieții ei, în ciuda faptului că dezechilibrul din planul amoros este unul mai mult decât evident.

Bianca Drăgușanu, însă, reușește cumva să delimiteze cele două planuri ale vieții ei, iar faptul că profesional este pe o pantă ascendentă, se pare că ei îi dă aripi să zboare. Iar atunci când nu zboară, are grijă de familia ei.

Bianca Drăgușanu, șefa finanțelor. Câți bani a lăsat la o masă de fițe din zona de lux | PAPARAZZI

Zilele trecute, Bianca Drăgușanu, însoțită de sora ei, a poposit la una dintre terasele de fițe din zona de lux a capitalei. Cu un look care ne duce cu gândul la filmele vechi franțuzești, jeanși evazați și batic elegant legat pe cap, vedeta afișează veșnicul vibe în care siguranța de sine pare să-i fie a doua fire.

Cele două surori petrec câteva minute bune în fața celor comandate, iar în momentul în care decid să pornească la drum, fosta vedetă Kanal D este cea care se ocupă să regleze lucrurile din punct de vedere financiar. Scoate din geanta de lux 200 de lei pe care îi lasă pe masă, face un schimb de cuvinte cu sora ei, pentru ca mai apoi să plece grăbite către mașină.

VĂ RECOMANDĂM ȘI: IMAGINI PAPARAZZI: Bianca Drăgușanu nu ține cont de CASH atunci când vine vorba de imaginea ei

Bianca Drăgușanu și-a mutat sora la București

De foarte mică, pentru că Universul i-a construit astfel parcursul, Bianca Drăgușanu s-a ocupat ca familiei ei să-i fie bine. A avut grijă de mama ei, de sora ei, de oamenii la care ține mai presus de orice. Mai mult decât atât, le-a adus pe cele două femeie extrem de importante pentru ea să-i fie alături aici, în Capitală. Anul trecut, deși mai greu, a reușit să o convingă și pe Oana, sora ei, să i se alăture, iar la momentul acela declara extrem de fericită că aceasta din urmă a acceptat.

„Sunt foarte fericită. Am adus-o pe Oana aici, foarte greu am convins-o, vreau să facem afaceri împreună, avem multe planuri foarte mari de viitor, o să fie foarte bine. Eu sunt foarte pozitivă, sunt foarte bine, viața mea este perfectă. Acum am familia aici. Pe mama am adus-o anul trecut cu locul de muncă, acum a venit și sora mea. Am și băieții ei cu mine mereu, îi plimb, vreau să merg cu ei peste tot, cu Oana. Sunt foarte, foarte bine. Toate lucrurile se întâmplă așa cum trebuie.”, povestea atunci Bianca Drăgușanu, pentru cancan.ro.


spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
Cele mai noi ștri
spot_img
spot_img

Citește și

Cele mai noi ștri
Știri din aceeași categorie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.