IMAGINI PAPARAZZI: Bianca Drăgușanu nu ține cont de CASH atunci când vine vorba de imaginea ei

spot_imgspot_img

Bianca Drăgușanu nu ține cont de CASH atunci când vine vorba de imaginea ei, o spun clar aceste imagini paparazzi pe care ni le pun la dispoziție fotoreporterii Mediaflux.ro.

Blonda știe ce înseamnă o imagine impecabilă și, indiferent de job-ul pe care-l are, felul în care „se expune” public este ireproșabil. De la vestimentație, până la accesorii sau locuri în care se desfășoară, blonda ține ștacheta sus și nici nu are de gând să o lase vreodată. Bianca Drăgușanu este una dintre persoanele publice din România care trăiesc din imaginea lor, practic job-ul ei este să fie ea. Asta da… performanță.

Zilele trecute, Bianca Drăgușanu a fost fotografiată de paparazzi mediaflux.ro în timp ce avea de rezolvat, din punct de vedere financiar, o serie de lucruri într-unul dintre cele mai exclusiviste restaurante din zona de nord a Bucureștiului. Vizibil grăbită, blonda coboară din bolidul de lux pe care-l conduce și o „apucă” la fugă pe scări înspre locația care o interesa. În drumul ei, nu ține de cont de faptul că vântul potrivnic îi „zbura” părul în toate direcțiile, look-ul ei, per total, nu a avut nimic de suferit.

Bianca Drăgușanu nu ține cont de CASH atunci când vine vorba de imaginea ei | IMAGINI PAPARAZZI

Vedeta poartă un outfit marca Gucci, care costă câteva mii de euro bune, semn că Bianca Drăgușanu nu ține cont de CASH atunci când vin vorba de imaginea ei.

Și, pentru că tot vine vorba de cash, nu putem să nu ne întrebăm ce are de plătit Bianca cu banii pe care-i ține între degete, de se grăbește atât de tare către super locația din Floreasca?

VĂ RECOMANDĂM ȘI: Bianca Drăgușanu se împarte echitabil între postura de mamă și cea de femeie de afaceri | FOTO & VIDEO

În altă ordine de idei, aceasta nu este singura dată când Bianca Drăgușanu este fotografiată la mare artă de paparazzi mediaflux.ro care reușesc să imortalizeze perfect calitatea outfiturilor pe care aceasta le poartă.

Nu mai departe de luna trecută, Bianca Drăgușanu a fost fotografiată în timp ce se „întreținea” cu micuța ei prin București, încercând astfel să se împartă echitabil între postura de mamă și cea de femeie de afaceri.

spot_img

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
Cele mai noi ștri
spot_img
spot_img

Citește și

Cele mai noi ștri
Știri din aceeași categorie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.