EXCLUSIV

Bogdan Vlădău: „Vindecarea noastră este cu picioarele goale pe Pământ!” | VIDEO EXCLUSIV

Bogdan Vlădău Vindecarea noastră este cu picioarele goale pe Pământ | VIDEO EXCLUSIV
SURSĂ VIDEO: MEDIAFLUX.RO

Bogdan Vlădău s-a îndepărtat de imaginea de băiat cu mușchi care apare în revistele colorate și și-a asumat armonios rolul de tată și de familist convins. Ce spune fostul model despre copilărie și fiica lui, în exclusivitate pentru Mediaflux.ro.

Bogdan Vlădău, înainte de toate, tatăl micuței Katia

Bogdan Vlădău a fost întotdeauna plasat, la nivel de imagine, în zona băieților frumoși și cam atât, însă lucrurile s-au schimbat semnificativ în ceea ce-l privește. În luna mai 2020, soția sa a adus-o pe lume pe micuța Katia care l-a împlinit din toate punctele de vedere și care a devenit centrul universului lui.

„În momentul în care te-am ţinut în braţe prima dată, timpul realmente, pentru mine, s-a oprit în loc. Inima s-a deschis total şi instantaneu către o cu totul altă dimensiune de iubire. Cât de mare?! Pur şi simplu nu poate fi descrisă în cuvinte!!!”, povestea Bogdan Vlădău în ziua în care i-a venit copila pe lume.

Zilele trecute, echipa Mediaflux.ro l-a întâlnit pe fostul model la evenimentul aniversar Zurli, unde preț de câteva minute a acceptat să povestească și să-și amintească momente din copilăria lui, despre care a spus sincer că era altfel.

„Eu toată copilăria mea am fost foarte expansiv, lecția mea a fost să fac ceea ce simt și când simt. Eu nu am bariere. Este este importat să trăiești în inimă și să faci ceea ce vrea sufletul tău!”, a declarat Bogdan Vlădău, în exclusivitate, pentru Mediaflux.ro.

Bogdan Vlădău îi este jumătate Ginei Chirilă de mai bine de 10 ani. În 2017 s-au căsătorit, iar în 2020 au devenit trei. Povestea lor de iubire a pornit mai mult ca o aventură, recunoștea, Bogdan, la un moment dat, doar că realitatea i-a venit de hac.

„Ea era foarte mică, avea 18 ani, eu eram în perioada în care eram foarte nebun și nu am considerat că o să fie vreo relație de durată. Iată că au trecut 10 ani, avem o fetiță superbă care ne-a împlinit.”, a explicat Bogdan Vlădău.

Bogdan Vlădău a recunoscut de curând care a fost motivul pentru care a renunțat la cariera sa în modelling în urmă cu mai mulți ani. A fost model internațional, avea 20 de ani când s-a mutat la Milano și primea contracte importante, pe bandă rulantă. După ce bookerul său din Milano i-a spus că pentru a avea cât mai mult succes, va trebui să facă ceea ce nu își dorește, a ales să renunțe.

”Dat fiindcă am fost și model internațional, am primit tot felul de avansuri și de la femei și de la bărbați. Poate că ăsta e și unul dintre motivele pentru care m-am lăsat, pentru că, din punctul ăsta de vedere nu era pentru mine. În mediile astea cam așa e, dacă vrei la cel mai înalt nivel, trebuie să faci compromisuri. De asta am și luat decizia să mp opresc. La 25 de ani m-a luat bookerul meu din Milano și mi-a spus că am de făcut compromisuri în cariera asta și că există numeroși bărbați frumoși care sunt dispuși să le facă, atunci am renunțat.”, a spus Bogdan Vlădău, recent, potrivit Antena Stars.

 

 

Ileana Voicu Ghinea este absolventă a Facultății de Jurnalism, din cadrul Univerității Media. A debutat în presă în anul 2004, în echipa Revistei Apropo, a lucrat și pentru Revista Pro TV Magazin, ... vezi toate articolele