SHOWBIZ

Cântăreața și artista Charlotte Church povestește cum și-a adus pe lume al treilea copil, sub un copac, în grădină

Cântăreața și artista Charlotte Church povestește cum și-a adus pe lume al treilea copil sub un copac în grădină
Cântăreața și artista Charlotte Church povestește cum și-a adus pe lume al treilea copil, sub un copac, în grădină
18 oct. 2021 | 15:16

Prezentatoarea TV și cântăreața Charlotte Church are trei copii, Ruby Henson și Dexter Henson, din căsnicia cu fostul jucător de rugbi Gavin Henson, și o fetiță, botezată Freda, din relația cu solistul Jonathan Powell. Pe primii doi copii a ales să-i nască acasă, însă nașterea micuței Freda, care a avut loc în august, anul trecut, are un element inedit: copila a venit pe lume în grădina casei, sub un copac.

Cântăreața, în varstă de 35 de ani, a dezvăluit recent, în cadrul podcast-ului  lui Rob Beckett și Josh Widdicombe, intitulat ‘Parenting Hell’, că de data aceasta ales să nască în grădină, sub un copac, amenajând locul într-un mod special. Ea a pus lângă copacul cu pricina lumânări parfumate și flori uscate și, împreună cu soțul său, l-au numit „un palat al nașterii”.

„Am avut două nașteri acasă care au fost destul de simple. Nașterea este un proces incredibil de intens și în acel moment contează totul în jurul tău”, a mărturisit Charlotte Church.

Artista a mai povestiti, în cadrul aceluiași podcast, că exact când se întețiseră mai tare contracțiile, vremea i-a fost potrivnică și a început și ploaia. Și pentru ca  tabloul să fie complet, fix în momentul în care contracțiile erau mai intense, iar cântăreața urla ca din gură de șarpe, pe lângă  locuința ei treceau și câțiva jucători de golf, terenul fiind situat în apropiere. Artista spune că a fost sigură că va fi auzită de aceștia, dar că în acele clipe nu îi mai păsa de nimic și nici nu mai avea cale să dea înapoi.

Acum se amuză când își aduce aminte de acele clipe, dar în momentul cu pricina, situația în care se afla ea nu a fost nici pe departe confortabilă.