LIFESTYLE

Care va fi karma României în anul 2023. Astrologul Georgiana Sâmbotin la „Golden Hour cu Jessie”

Care va fi karma României în anul 2023. Astrologul Georgiana Sâmbotin la Golden Hour cu Jessie

Astrologul Georgiana Sâmbotin, specializată în realizarea astrogramelor geopolitice, a dezvăluit în exclusivitate pentru Gold FM, în cadrul emisiunii „Golden Hour cu Jessie”, moderată de Jessie Baneș, care va fi karma României în anul 2023. Scăpăm de corupție și de liderii nepatrioți? Ne afundăm mai tare în probleme? Vor reuși românii să rămână uniți pentru a trece mai ușor de crize sau, dimpotrivă, vom asista la o separare bruscă a teritoriilor țării? Toate acestea au fost dezvăluite și explicate pe larg de Georgiana Sâmbotin în dialogul purtat cu gazda emisiunii.

Specialista în astrograme ce țin de geopolitică a precizat la începutul emisiunii că practic ‘ziua de naștere’ a României poate fi fixată pe data de 22 decembrie 1989, pentru că în acel moment a avut loc o schimbare majoră care a declanșat o renaștere sau o reinventare a țării prin tranziția de la comunism la democrație. Atunci s-a schimbat titulatura țării și s-a schimbat și ideologia. Georgiana Sâmbotin, similar cu alți analiști și specialiști, consideră că din momentul decembrie 1989, România se află într-un declin constant.

Care va fi karma României în anul 2023. Astrologul Georgiana Sâmbotin la „Golden Hour cu Jessie”

„Pe 22 decembrie, ora 15:30, Petre Roman a ieșit la balcon și a făcut acea proclamație care marchează practic data de naștere a noii Românii. Noi funcționăm conform acelei date, însă este o karmă dobândită într-o zi cam nefericită, o zi aspectată negativ”, a explicat Georgiana Sâmbotin, adăugând că: „se vede în astrogramă o influență premeditată! Ceva acolo este cusut cu ață albă. Cine a fost la guvernare, nu a fost atent și ne-am pricopsit cu această karmă proastă”. Se pare că avem Jupiter retrograd în casa a doua, ceea ce înseamnă că noi, ca popor, trebuie să învățăm să ne prețuim, pentru că avem o stimă de sine foarte scăzută și avem probleme cu banii. Toate aspectele astrologice care guvernează România indică faptul că nația noastră nu-și respectă valorile și nu respectă resursele țării. Această idee este întărită și de faptul că nodul nord, care reprezintă destinul țării, se află în Vărsător. Acest lucru înseamnă că vărsătorul, fiind un semn foarte atipic și funcționează în afara legii, ceea ce se observă cu ochiul liber și la noi în țară unde corupția e-n toi.

Astrogramele arată că destinul nefast al României se va termina numai în momentul în care toate bunurile țării vor fi înstrăinate și se pare că guvernanții aflați la putere în prezent pun bazele unei astfel de defrișări a tuturor valorilor românești.

„Știm că se termină karma asta a României când s-a vândut tot. Anul acesta este finalitatea acestei date de naștere a României, deci știm că anul acesta, din păcate sau din fericire, se va schimba data de naștere a României. Asta înseamnă că se va produce o schimbare așa cum s-a întâmplat și acum 33 de ani. Am fi putut evita intrarea în ultimul an din astrograma aceasta anul trecut dacă făceam schimbarea în anumite condiții pe care le doream noi. Dar nu s-a întâmplat acest lucru, și nu din cauza unui ghinion, cum zice președintele dulap, ci și din cauza unei premeditări”, a subliniat astrologul Georgiana Sâmbotin.

Din aceste trei decenii de suferință românul este obligat să învețe că ar trebui să aibă personalitate unită, ceea ce este cam dificil în cazul nostru, mai ales având în vedere că suntem un popor care merge pe principiul „să moară și capra vecinului”. „Suntem o adunătură de egoiști! Ne vedem interesul propriu, dar nu vedem interesul comun, nu vedem interesul țării, și de-aia am ajuns în situația aceasta fiecare pentru el”, a evidențiat Georgiana Sâmbotin, arătând astfel cât de dezbinat a ajuns să fie poporul român, o realitate tristă pe care puțini o observă cu adevărat. Astrologul a precizat că singura soluție pentru poporul nostru osândit ar fi să aibă loc o revoluție spirituală colectivă prin intermediul căreia oamenii să învețe să respecte atât țara, cât și pe semenii săi.

Ce destin ne așteaptă în noul an dacă nu acționăm? Să fie România osândită dezbinării totale?

Emisiunea „Golden Hour”, moderată de Jessie Baneș, se difuzează de luni până joi, de la ora 18, la Radio Gold FM, frecvența 96.9 Mhz. Înregistrările complete pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro