SHOWBIZ

Carmen Iohannis a atras atenția tuturor! Cât costa geanta purtată de soția președintelui la deschiderea anului școlar

Carmen Iohannis a atras atenția tuturor Cât costa geanta purtată de soția președintelui la deschiderea anului școlar

Prima doamnă a României a reușit să atragă privirile tuturor celor care au participat la deschiderea noului an școlar. Carmen Iohannis a atras prin candoare, dar și prin ținuta pe care a purat-o.

Soția președintelui nu se zgârcește deloc atunci când vine vorba de ținutele sale. Aceasta pune preț pe aspectul fizic, fiind adesea lăudată de criticii de modă pentru alegerile sale.

Luni, 13 septembrie, Carmen Iohannis a purtat la deschiderea noului an școlar o rochie albă, imprimată cu flori albastre și un bolero alb, pe deasupra. Vedeta ținutei a fost însă geanta roșie.

Profesoară de limba engleză la Liceul „Gheorghe Lazăr” din Sibiu, Carmen Iohannis a cheltuit pe geanta sa peste 1.300 de euro. Accesoriul fiind achiziționat de la celebra casă de modă Burrbery.

„Le doresc tuturor un an școlar cu rezultate foarte bune și să nu ne încurce pandemia, să scăpăm de ea. Toate cele bune, mult succes și bucurie tot anul nou școlar”, a transmis Carmen Iohannis.

Gențile, slăbiciunea lui Carmen Iohannis

Nu este prima oară când Carmen Iohannis poartă obiecte vestimentare și accesorii de valoare. În 2018, tot la deschiderea anului școlar, aceasta a fost surpinsă purtând o geantă Prada care costă 1.450 euro și sandale Hermes în valoare de 900 euro.