Ce face Iulia Albu când nu face pe dura cu vedetele? Își soarbe partenerul din priviri, la o cafea, în București | FOTO&VIDEO EXCLUSIV

spot_imgspot_img

Iulia Albu și-a format o imagine extravagantă și dură în showbizul românesc, mai ales atunci când critică vedetele sau când este jurat în cadrul emisiunilor.

Și, totuși, Iulia Albu este o persoană cât se poate de umană și de normală, în ciuda aparențelor de la televizor.

O demonstrează imaginile în care apare fotografiată de paparazzi MediaFlux, în București. Iulia este la o cafea, relaxată, pe scări, cu partenerul său, Mike, alături de care recent declara că se vede trăind toată viața.

Tindem să o credem pe vedetă, dat fiind faptul că aceasta efectiv îl soarbe din priviri în timp ce își savurează cafeaua, iar energia emanată în jurul acestuia arată că dragostea e mare.

Jurata de la „Splash! Vedete la apă” nu ține cont de faptul că este în public și își așază capul pe umărul lui precum o ”boboacă” de liceu ieșită la prima întâlnire cu băiatul din a 12-a la care toate colegele râvnesc.

Cei doi discută relaxați, se amuză pe seama unor imagini din telefonul lui Mike, apoi și Iulia îi arată acestuia ceva ce stârnește râsul celor doi, timp în care vedeta își face timp să salute politicos, cu zâmbetul pe buze, o fană care o observă și se oprește în dreptul său.

Cei doi parteneri s-au jucat la un moment dat cu trei cățeluși haioși din rasa bulldog francez, care erau în zonă și care le dădeau târcoale în căutare de afecțiune și atenție.

Iulia Albu se iubește cu Mike de mai mulți ani

După divorțul din 2013 de Mihai Albu, Iulia, 40 de ani, a devenit extrem de discretă aunci când a venit vorba de viața ei personală. După prima întâlnire cu Mike, sau Mihai Alexandru după numele din buletin, vedeta nu a avut o părere prea bună despre acesta, spunând că i s-a părut un bărbat mult prea arogant, și plănuia chiar să nu îl mai vadă niciodată.

„După prima întâlnire eu am spus că nu vreau să-l mai văd niciodată pe acest om. A fost așa un sentiment puternic de revoltă. Era foarte arogant. După o lună m-a sunat și mi-a spus să ne întâlnim și de atunci nu ne-am mai despărțit”, spunea Iulia Albu despre Mike, un om de afaceri care a trăit mult timp în afară țării.

spot_img

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
Cele mai noi ștri
spot_img
spot_img

Citește și

Cele mai noi ștri
Știri din aceeași categorie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.