PAPARAZZI

Ce se întâmplă, cu adevărat, cu Simona Halep și Toni Iuruc după divorț. Fiecare se laudă cu ce poate | VIDEO paparazzi

Ce se întâmplă cu adevărat cu Simona Halep și Toni Iuruc după divorț. Fiecare se laudă cu ce poate | VIDEO paparazzi

Ce se întâmplă, cu ADEVĂRAT, cu Simona Halep și Toni Iuruc după divorț. Încurcate sunt căile Domnului, dar mai cu seamă ale amorului. De asemenea, nici cu suferința post divorț nu este de glumit, iar dovezile incontestabile, în acest sens, le dau proaspeții separați, extraordinara jucătoare de tenis și reținutul om de afaceri.

Fără drept de interpretare sau comentarii făcute pe marginea subiectului, cei doi își văd mai departe de viața domniilor lor într-un mod cu totul și cu totul neașteptat, interesant și bun spre a fi comentat.

Ce se întâmplă, cu ADEVĂRAT, cu Simona Halep și Toni Iuruc după divorț. Fiecare se laudă cu ce poate | EXCLUSIV PAPARAZZI

Printr-o „inginerie” nemaiîntâlnită, paparazzi mediaflux.ro au reușit să-i fotografieze pe cei doi foști, zilele acestea, într-un tandem spectaculos, un tandem despre care am putea crede că aproape ar fi fost imposibil de realizat chiar și atunci când erau un cuplu în focurile amorului. De la capul locului, vom mărturisi faptul că cei doi și-au găsit lesne puterea să meargă mai departe după această dezmăgire într-ale iubirii, iar sursa de putere a fost, în ambele cazuri, una demnă de a fi trecută în manualul de „HOW TO” (CUM) treci peste o despărțire.

VĂ RECOMANDĂM ȘI: Istoricul amoros al viitorilor proaspăt divorțați. Cu cine s-au iubit, în trecut, Simona Halep și Toni Iuruc

Toni Iuruc s-a „enervat” financiar

Revenind în forță la personajele fotografiate cu talent la detalii de fotoreporteri, avem a povesti că amândoi sunt „bine, mulțumesc”. El, domnul Toni Iuruc, și-a „vărsat nervii” financiar și s-a pricopsit cu o super mașină electrică, un BMV 754 LE, electric, al cărui preț de listă sare bine de 115.000 de Euro.

 

Afaceristul, extrem de încântat de noua achiziție a ieșit cu ea în târg, în zona de lux a Capitalei, să se laude. Prima sa „victimă”, un prieten care ieșise cu bona și copilul la plimbare.

Fără drept de apel, Iuruc l-a vânat și, în același timp, acaparat, și de la vizionarea noii achiziții la colț de strada de lux, cei doi au ajuns la o cafea servită la terasă, unde se vede limpede că Toni este cel care conduce discuția.

 

Posibil se confesează apropiatului pentru că, nu-i așa, oricât ar fi mașina de scumpă, un divorț e un divorț.

Simona Halep s-a „enervat” medical

Spre deosebire de fosta ei jumătate care a rezolvat „bărbătește” depresia, Simona Halep a ales artileria grea și a procedat asemenea unei doamne care a trecut printr-o decepție și simte nevoia să schimbe ceva la capitolul look. Și, cum o campioană nu se încurcă cu jumătăți de natură, Simona Halep a sărit direct la „cap” și și-a făcut o rinoplastie de toată frumusețea. Sigur, o intervenție înainte de toate medicală, cu scopul clar de a o ajută să respire mai bine, și în plan secund, una de natură estetică sau, cel puțin așa susține ea.

 

„Având probleme de respirație de mulți ani deja, care s-au înrăutățit, am decis să mă supun sfaturilor medicilor și să fac operația necesară. Nu aș fi putut să o fac mai devreme, pentru că nu am găsit trei luni libere pentru recuperarea de după, întrucât tenisul mi-a fost prioritatea numărul unu. Dar am simțit că e timpul potrivit să o fac și, de asemenea, să fac ceva pentru mine, personal. De aceea am făcut și operația estetică, pe care voiam să o fac de mult, pentru că nu îmi plăcea nasul meu deloc.”, a povestit sportiva pe contul ei de Instagram.

 

Intervenția estetică a fost un succes, motiv pentru care Simona Halep a fost externată repede, iar paparazzi mediaflux.ro au fotografiat-o fix când a ajuns acasă. Dar… stai, pe lângă investiția de la nivelul nasului, peste 5.000 de euro a costat toată povestea, sportiva prezintă o altă achiziție care ne face cu ochiul și ne aduce aminte de fostul soț. Coincidență sau nu, iată că și Halep se plimbă cu un BMW nou-nouț, în cazul ei un BMW M8 care are, atenție, un preț de listă care sare bine de 150.000 de euro.

În altă ordine de idei, iată că în ciuda zvonurilor care dădeau ca sigură plecarea sportivei din țară, în Franța, Simona Halep este încă în România, unde se reface după intervenția chirurgicală la nas.

Acum, punându-i alături pe cei doi foști soți, Simona Halep și Toni Iuruc, această să fie, oare, cadoul reciproc pe care și l-au făcut cu ocazia divorțului?

Se pare că cele două mașini de lux au fost achiziționate în același timp pentru că, din informațiile primite de la paparazzi mediaflux.ro, numerele de înmatriculare, roșii, sunt extrem de asemănătoare.