PAPARAZZI

EXCLUSIV Cine trage de Theodor Stolojan? Fostul premier ”Dragă Stolo”, prins cu o geacă ruptă și lipită cu plasturi | FOTO și VIDEO PAPARAZZI

Fostul premier, Teodor Stolojan, se poartă pauper. Paparazzi MediaFlux l-au surprins îmbrăcat cu o geacă care reflectă întocmai starea actuală a României. Adică ruptă și ”cârpită” cu plasturi. Privit din spate și făcând abstracție de prestanța purtătorului de geacă, scumpă de altfel, privind și paharul din mână, un cârcotaș ar putea spune că e vorba despre un om al străzii. Nota de ”distincție” este dată și de fesul șmecheresc.

Casa de modă Teodor Stolojan

Nu stim ce părere ar avea specialiștii în arta îmbrăcării, o Dana Budeanu sau un Cătălin Botezatu, dar habarniști în materie, cum suntem, ne-am permis să ne exprimam umila și novicea părere. Pe ce se vede.

Evident că o privire mai atentă dovedește că recipientul este cumpărat de la Starbucks, iar ceasul de la mâna stângă nu lasă loc de echivoc. El este cel pe umărul căruia, Traian Băsescu, a revărsat un potop de lacrimi, introducându-l pentru totdeauna în istorie pe ”Dragă Stolo”. Timpul a trecut și acum nu mai trage nimeni de Teodor Stolojan, în pofida gecii rupte.

El, este de ceva timp dispărut de pe firmament, dar iată că orice apariție a sa nu rămâne netrecută cu vederea.

În ziua de azi, Stolojan își duce demn viața de pensionar, deși privațiunile cu care se confruntă ”colegii” de titulatură sunt departe de a-l atinge. Daca geaca ar fi fost cu ruptura la vedere, puteai bănui ca s-a întâmplat ceva chiar atunci, iar când o sa vadă o să o schimbe. Numai că nu a fost așa. Cine poate ști? La blugii rupți, poate prinde și moda, proaspăt lansata de un nume greu, a gecilor rupte.

Poate geaca este așa iubită de fostul premier, că se asortează cu masina. O altă geacă, presupune o altă mașină si costurile sunt diferite. Deci mai merge peticită.

Cine trage de Theodor Stolojan?

Economistul Teodor Stolojan ajuns la venerabila vârstă de 81 de ani, nu a dus lipsă de demnități, fapt care îi garantează o pensie frumușică.

Cine trage de Theodor Stolojan? Fostul premier ”Dragă Stolo”, prins cu o geacă ruptă și lipită cu plasturi
sursa foto: Mediaflux

A fost între 16 octombrie 1991 și 18 noiembrie 1992 al 54-lea prim-ministru al României din partea FSN, devenind mai apoi un vașnic liberal. Inițial, între 28 iunie 1990 – 30 aprilie 1991, practic intrarea în politica mare, a fost Ministru de Finanțe la curtea președintelui de atunci, Ion Iliescu.

În 2002, a fost ales președintele Partidului Național Liberal, pentru ca în 2003 partidul său s-a aliat cu Partidul Democrat, condus de Traian Băsescu, primar al Capitalei pe atunci, formând Alianța D.A. – Dreptate și Adevăr.

Cine trage de Theodor Stolojan? Fostul premier ”Dragă Stolo”, prins cu o geacă ruptă și lipită cu plasturi
sursa foto: Mediaflux

În februarie 2004, și-a anunțat candidatura la președinție. Dar, pe neașteptate în 2 octombrie 2004, Stolojan și-a anunță retragerea din fruntea PNL și, de asemenea, din cursa prezidențială, invocând probleme grave de sănătate. Locul său este preluat de Traian Băsescu, în celebra scenă cu lacrimile de crocodil. După alegerile din 2004 a devenit consilier pe probleme economice al proaspătului președinte, Băsescu.

Potrivit Wikipedia, la 10 decembrie 2008, a fost desemnat de președintele Traian Băsescu drept candidat pentru funcția de prim-ministru, urmând să se prezinte în fața noului Parlament pentru a cere votul de încredere până pe 22 decembrie. La 15 decembrie 2008, însă, a renunțat la candidatura pentru funcția de Prim-Ministru.

Din 2007 și până în 2019 a fost europarlamentar.

Morala nu se lasă așteptată

În umbra sa au crescut și vestiții Cristian Boureanu și Raluca Turcan, adică a lăsat ceva urme.

Și survine și morala! Expert în domeniul economic, venerabilul Stolojan ne arată cum putem să economisim banii și să nu îi aruncăm pe tot felul de prostii. Un plasture bine plasat, la timpul său, face minuni. Că doar nu șchioapătă calul de o ureche.

Mihnea Tălău. Redactor la MediaFlux. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în decursul ... vezi toate articolele
Parteneri
Cea mai iubită prăjitură de casă. Se prepară ușor și nu conține ouă, lapte sau unt
Cea mai iubită prăjitură de casă. Se prepară ușor și nu conține ouă, lapte sau...
Scurgere de informaţii. Germania investighează o înregistrare în care oficiali germani discută despre o posibilă livrare de rachete Taurus către Ucraina
Scurgere de informaţii. Germania investighează o înregistrare în care oficiali germani discută despre o posibilă...
Obiceiul care s-ar putea să vă schimbe bugetul lunar: Cum puteţi să primiţi bani pe ce aruncaţi la gunoi în fiecare zi.
Obiceiul care s-ar putea să vă schimbe bugetul lunar: Cum puteţi să primiţi bani pe...
Chiar dacă în ultimul timp a anunţat concedieri masive, Google a şocat industria oferind unui angajat o mărire salarială de 300%. Ce a făcut acesta pentru a obţine această recompensă
Chiar dacă în ultimul timp a anunţat concedieri masive, Google a şocat industria oferind unui...
Bomba MOMENTULUI! Halep, PRINSĂ cu un tenismen celebru. El are IUBITĂ super cunoscută la noi
Bomba MOMENTULUI! Halep, PRINSĂ cu un tenismen celebru. El are IUBITĂ super cunoscută la noi
Adevărul despre pensiile din România! Cât primești, de fapt, după 40 de ani de muncă
Adevărul despre pensiile din România! Cât primești, de fapt, după 40 de ani de muncă
Mantea, probleme mari de sănătate după ce a ales Divinitatea în locul tratamentul medicamentos pentru boala cumplită de care suferă
Mantea, probleme mari de sănătate după ce a ales Divinitatea în locul tratamentul medicamentos pentru...
Un cunoscut oraș din România, la sapă de lemn. Nimic nu-l mai salvează
Un cunoscut oraș din România, la sapă de lemn. Nimic nu-l mai salvează
Războiul din Ucraina, ziua 739. Rusia susţine că a distrus 38 de drone deasupra Crimeei. Circulaţia pe podul Kerci, oprită temporar
Războiul din Ucraina, ziua 739. Rusia susţine că a distrus 38 de drone deasupra Crimeei....
Ce rată vei plăti dacă iei mâine un credit ipotecar de 60.000 de euro pe 30 de ani. Cum arată în realitate dobânzile la credite
Ce rată vei plăti dacă iei mâine un credit ipotecar de 60.000 de euro pe...
Wizz Air introduce noi zboruri din România. Vezi unde poţi zbura cu mai puţin de 80 de lei
Wizz Air introduce noi zboruri din România. Vezi unde poţi zbura cu mai puţin de...
O nouă șansă la viață pentru acești bolnavi. Cancerul pulmonar poate fi învins
O nouă șansă la viață pentru acești bolnavi. Cancerul pulmonar poate fi învins
Care sunt cele două orașe din România în care străzile nu au nume? Pe unul îl știe toată țara!
Care sunt cele două orașe din România în care străzile nu au nume? Pe unul...
Pensionarii care trebuie să dea banii înapoi!
Pensionarii care trebuie să dea banii înapoi!
INCREDIBIL cum arăta Maria Băsescu în tinerețe! Era de o frumusețe rară, întorcea toate privirile
INCREDIBIL cum arăta Maria Băsescu în tinerețe! Era de o frumusețe rară, întorcea toate privirile